První garanční prohlídka
Moderátoři: vipe, Moderátoři
- Reklama
Ono bude asi záležet jak hodně hluboko jsou ty škrábance. Pokud to bude jenom povrchové tak s tím nic dělat nebudou pokud to ovšem nebudeš chtít, ale pokud to bude hluboké že by to mohlo proreznout tak ti to po dohodě opraví aby ti běžela záruka. Pokud by to bylo většího rozsahu tak bych to zkusil na pojistku pokud máš (záleží na spoluůčasti a typu pojistky).
Re: Zkušenosti s garanční prohlídkou v Ústeckém kraji.
Já radši žádný servis nedoporučuji, na poslední garančce jsem byl v Děčíně Autoland T&T, olej Shell sudový, práce jedna sazba = dobrá cena.Kalahare píše:Ahojte GetzGangsteři,
chystam se na první garanční (předškolní) prohlídku, tak jsem se chtěl optat na vaše zkušenostmi s Hyundai servisem v Ústeckém kraji. Dík za radu...
Naposledy upravil(a) vlkobass dne 13 pro 2006, 23:59, celkem upraveno 1 x.
www.ochranamotoru.cz
postřehy od jinud ---- kamarád má taky křiví háčko a byl na své první garanční prohlídce v pb servisu. Bohužel mu chlapci naůčtovali olejovej filtr a olej, a zapoměli mu ten olejovej filtr a olej vyměnit. Docela je smutné že to nepřiznali. Po ujetí 100km servis H - kamaradovo servis - servis H, když tam na ně vletěl, tak servisák koukul na olejovej filtr kterej měl nános špíny asi tak za 15000km. A spustil na něj, ve stylu že se takhle zanesl při ujetí těch 100km...
Hyundai Getz 1,3/63kw cvvt Elegance 5HB Tundra Green
Mercedes Benz class G 2.9tdi rv.89 + facelift 2005
Daewo Nexia 1.5i 8V rv.92
R.I.P - Honda Civic původně 1,5/66kw
R.I.P - Fiat 126p (polski)
Mercedes Benz class G 2.9tdi rv.89 + facelift 2005
Daewo Nexia 1.5i 8V rv.92
R.I.P - Honda Civic původně 1,5/66kw
R.I.P - Fiat 126p (polski)
to xmrak:
To myslíš jako v Příbrami? Já jsem si zde auto kupoval a i jsem tam byl na 1. garančce. Vše proběhlo v pořádku. Nemůžu si na ně stěžovat (taky je tak trochu znám). Ale myslim si, že v každym servise se tě nějak pokusej ožulit.
To myslíš jako v Příbrami? Já jsem si zde auto kupoval a i jsem tam byl na 1. garančce. Vše proběhlo v pořádku. Nemůžu si na ně stěžovat (taky je tak trochu znám). Ale myslim si, že v každym servise se tě nějak pokusej ožulit.
Hyundai i30 1,4 T-GDI 7-DCT Style Ultimate, Demitasse Brown
Hyundai Tucson 2,0 CRDi 4x4 Style Premium, Polar White
Hyundai Tucson 2,0 CRDi 4x4 Style Premium, Polar White
re: cena
Absolvoval jsem tam II. garanční prohlídku:Kalahare píše:No vidíš, dobrej typ. A nemohl by si napsat, na kolik tě to tak vyšlo? O tomhle dealerovi jsem nevěděl....
servisní prohlídka - 735,-
těsnění zátky - 8,20
filtr olejový - 99,-
motorový olej Shell 10W40 barel - 773,16 (3,3l)
vše x 1,19 DPH
Neměnil jsem vzduchový filtr, pač si ho měním sám každých 20k km. To jen pro všímavce..
www.ochranamotoru.cz
servis v okolí Ostravy
Jestli už někdo absolvoval garančku případně jiný servis v OV
či blízkém okolí tak budu rád za nějaké postřehy a dojmy...
či blízkém okolí tak budu rád za nějaké postřehy a dojmy...
2006 GETZík 1,4+klima+el.okna a centrál+TZ
První garance
Tak ji mám za sebou první garanci.....Jelikož jsem jsa důchodce naždímal za rok jen 7750 km, vyměnili motorový olej+olejový filtr,něco namazali,umyli, a zkontrolovali...a 3040 s DPH. Hmmmmm...a to v Chebu ve značkovém servisu.Teď prohlížím vyúčtování podrobně...olej CA TXT SOFTEC...zřejmě Castrol, nopanečku litránek za 443 korun českých....asi je v něm zlato,ne? ...Se jich chlapců pozeptám,zda by nestačilo něco levnějšího českého....Zbytek: chladivo,brzdovka...geometrie..atd... se nedělal,že je najeto málo kiláků.
Getz UG 1341
haryk: stacilo by neco ceskeho, klidne paramo 5-10W40, parametry jsou stejny. Vice zde: http://obchod1.paramo.cz/EOS/Common/Kat ... AP=V032122
za 4l kanystr 500. Olej zcela stejnej jako znackovy za 400 litr.
za 4l kanystr 500. Olej zcela stejnej jako znackovy za 400 litr.
Lantra 93/1,5 8v, slouzila dobre, bud ji zeme lehka. Nyni mondeo 2,0i
Drahej olej
Však tam na ně vlítnu...ale co v garanci..naserou se a něco mi rozštelujou.... asi mají sami nasmlované lejt tam tyhle zlatý roztoky a nebo se chovaj tržně, kdo už dneska ne.......
Getz UG 1341