Tak a je to tu... mame new getz 15 crdi hiphop red... zadni kridlo i vcene a to vse za 300 000 Kč
Pokud chcete poradit nebo se zepatat mate moznost
GETZ 1.5 CRDi
Moderátoři: vipe, Moderátoři
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
takže ma to 88 koni )asi) a jede to jak cert tichounky pekny rychly a ve meste stika ostatne jako na dalnici... krasne to jezdi... casem pridam fotky... btw. jak levny lity kola a pekny se daj sehnat a kde.. diky... muzete se ptat co hrdlo raci
Hyundai Getz 1.5 CRDi 65kw Hip Hop Red (co jineho ze ) moje beruska
Elektrony
No,byla tuhle akce, že 4 elektrony stály ,i s nazutím a vyvážením přesně 8000, a to v Chebu..... dále za 790 speciální matice na speciální klíč, je jich v krabičce pět plus redukce na klíč....na každé kolo jedna,a jedna do rezervy... s elektrony dodávají pěkné chromované matice a plastovou okrasu středu kola s Hyundajovým logem. Ale bacha!!! mně se povedlo dostat jeden disk s kazem v materiálu,za den bylo kolo prázdné,luft utíkal trhlinkou v ploše disku....říkali,že to ještě nezažili..no a já to chytl.....vyměnili bez keců za jiný.
Getz UG 1341
-
- Kontaktovat uživatele:
no 81 kw by to utrhlo predek... jel sem sitimhle moturkem v accentu a musim rict ze to ma neuveritlnej prebytek sily ze to kola nezvladaj prenaset na asfalt opravdu tak je to silne... takze si myslim ze to snad do getze ani nemontujou a jestli tak to musi byt azzeh jak necovipe píše: Máš 65 nebo 81 kW za tu cenu předpokládám 65 kW
Souhlas, i u nás těch 62,5 kW neboli 83 koní a jedna slabší klisnička mnohdy zahrabou,kór do vršku na semaforu, jak se snaží spodek jet a kastle ještě stát.....však si jezdíme vedle do Německa zazávodit na dálnicích,asi jako švec v Pyšné princezně zazpívat do vedlejšího království,aby si autíčko zařádilo.
Getz UG 1341
-
- Kontaktovat uživatele:
tak ja se vtom jel (kamarad) a reknu to je jizda,.... kazdy auto date na krizovatrce raz dva na dalnici taky... btw maximum sme ztoho dal podle gps 205 km/hvipe píše:Tu 81 v nabídce maj pro Getze. Stálo by za to se s tím povozit. Zeptám se u dealera jestli ji tam nemaj ke svezení.