I. sraz HyundaiClubu na Moravě
Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři
- Reklama
Ahojda lidičky! Pro ty míčové hry určitě jsem. Neboť, jak se zde rozebírá, můj navigátor Pajk při orientační jízdě někde selhal a jeli jsme trošku jinou trasou. Hlavní ale je, že jsme se sešli v cíli na obědě. Museli jsme sice volat Rademu, ale pak už to bylo OK. Já věděla, proč jsem raději řídila než navigovala, to řízení mi jde určitě lépe!!!
Přednost bych dala fotbálku nebo volejbalu (pokud by bylo možné), neboť teď o víkendu jsme jeden takový turnájek dělali, a Pajk byl z nohejbalu nějakej polámanej (bolelo ho celé tělo), volejbal by byl lepší!!! Ale asi to není moc pro kluky, takže se klidně přidám na fotbálek. Snad se navzájem nezabijeme!!!
Mějte se
Přednost bych dala fotbálku nebo volejbalu (pokud by bylo možné), neboť teď o víkendu jsme jeden takový turnájek dělali, a Pajk byl z nohejbalu nějakej polámanej (bolelo ho celé tělo), volejbal by byl lepší!!! Ale asi to není moc pro kluky, takže se klidně přidám na fotbálek. Snad se navzájem nezabijeme!!!
Mějte se
Zatím vlastní Hyundai nemám, jen společnou Lantřičku s Pajkem. Ale občas mi ji taky půjčí!!!!
No ja myslim, ze v mnoha pripadech, jako u me, nebo cypiska a dalsich, byla veka nevyhoda, ze jsme byli v aute sami ... a to toho mas plny ruky... ....
To je namet pro tebe Rade, ze ti co prijedou sami, tak tem by jsi mohl zajistit Nejake spolujezdkyne .... (alespon na orientacni zavod .... )
Co ty na to ??
Ale micovy hry taky nejsou spatne ... Naposledy, co jsem videl Mice Bjukenena, tak si tam hral s nejakou blondynkou na plavciky ...
To je namet pro tebe Rade, ze ti co prijedou sami, tak tem by jsi mohl zajistit Nejake spolujezdkyne .... (alespon na orientacni zavod .... )
Co ty na to ??
Ale micovy hry taky nejsou spatne ... Naposledy, co jsem videl Mice Bjukenena, tak si tam hral s nejakou blondynkou na plavciky ...
Coupe 2.0 r.v. 2005 GK - 105.1/6000
Lantra 1.6 r.v. 1992 16V G4CR DOHC 84/6200
Lantra 1.6 r.v. 1992 16V G4CR DOHC 84/6200
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Skouknul jsem Ivanovo video a musím ho pochválit. Kluk šikovná si pohrál s fotkama i hudbou Mattafix-děj graduje a hlavně ten úplný závěr je špičkový ,nebojím se napsat přímo Oscarový Poslední snímek jako zlatý hřeb,zatloukl Ivan ve svém fotovideo napínáku.Špica!
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Kuju To potěší,že jsem to nedělal zbytečně!Borek píše:Skouknul jsem Ivanovo video a musím ho pochválit. Kluk šikovná si pohrál s fotkama i hudbou Mattafix-děj graduje a hlavně ten úplný závěr je špičkový ,nebojím se napsat přímo Oscarový Poslední snímek jako zlatý hřeb,zatloukl Ivan ve svém fotovideo napínáku.Špica!
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
stránky
Na adrese: http://www.hyundaisrazmorava.ic.cz/ je prezentace fotek ze srazu. Jsou to ty co byly na původních stránkách ale zmenšené a s hudbou. Kdo chcete, zkoukněte.
Na tuto adresu bude přesunut obsah starých stránek a prezentován nový ročník.
Rade622
Na tuto adresu bude přesunut obsah starých stránek a prezentován nový ročník.
Rade622
Už sem nechodím, pokud mě chcete nakontaktovat, pak na mail.