Moji miliiiiiii, takze mam zrepasovane vstrekovace, ktore podla stolice bosch tabulkovo prepustali vela paliva do prepadu, po oprave a po skusobnej jazde ide auticko lepsie, zrychlenie super, ale poviem vam, vypol som ho a za 10 min nie a nie nastartovat..
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Toci a toci a nie a nie naskocit

.. Takze 800 eur za repas vstrekovacov bolo zrejme vyhodenych zbytocne

.. No a este mam si dat zrepasovat vstrekovacie cerpadlo, lebo asi to bude mat vysuchane elementy, a nemam tlak v rampe.. no a to stoji repas nejakych 600 az 800 eur a nove cerpadlo stoji v hyundai 2200eur a od pana co repasoval vstreky tak za 1600eur nove.. zevraj zla nafta, ale naftu tankujem skoro na kazdej pumpe, takze tomu neverimm.. a pritom od nova v lete a zime no stale davam vif aditivumm.. no poviem vam asi moje dalsie auto bude papat benzin plyn ...

p.s . asi zacnem davat do nafty M2Tolej co som daval do motorky pioniera na mazanie dvojtaktov.. nech maze a maze tu zevraj nekvalitnu naftu

mimochodom mam vymeneny aj palivovy filter,, vycistil som si celu nadrz, lebo v servise hadalli, ci nahodou nemam zrazeniny od nafty no a vsetko krasne ciste a uz ma to aj prechadza trpezlivost... ale kolega dal radu, nech vyskusam oliat cerpadlo s vodou a pradstavte si ze auto nastartovalo.. takze asi ceerpadlo, ale ja si myslim ze to moze byt aj ta malicka cievka na mom, lebo auto ide ako rychlik kopec nekopec.. zevraj ona je davkovac paliva do rampy.. uz neviem co a ako....... uvidim, ako dlho s olievanim cerpadla vodou vydrzimmm.. drzte sa