Aktualni fota Vasich aut...

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Farrael, Moderátoři

Odpovědět
Hardcam

Re: Aktualni fota Vasich aut...

Příspěvek od Hardcam »

http://www.pluralsys.com/_layouts/image ... 06_c.1.pdf :wink:

3) V případě vozidla, které není nově vyrobené, ale má prokázáno udělení osvědčení o homologaci typu ES nebo má prokázáno udělení osvědčení o schválení technické způsobilosti typu vozidla vydaného jiným členským státem EU: a)Originál technického průkazu a osvědčení o registraci vozidla, pokud bylo vydáno, b) protokol o evidenční kontrole

C.O.C. list pro vozidla kategorie M1 je vydáván na základě směrnice 70/156/EHS, ve znění směrnice 2001/116/ES. V těchto směrnicích je uvedeno, že C.O.C. list musí být vypracován tak, aby byla vyloučena jakákoliv možnost padělání, z toho důvodu musí být tištěn na papíru chráněném barevnou grafikou nebo vodotiskem s identifikačním označením výrobce. Na základě ustanovení těchto směrnic lze nyní akceptovat pro schválení (či převzetí schválení) dosud neregistrovaného vozidla pouze C.O.C. list, z jehož položky 46.1 je zřejmé, že vozidlo plní z hlediska emisí ve výfukových plynech minimálně normu EURO 4 (viz příloha č.1) a z něhož je patrné, že vozidlo je určeno pro pravostranný provoz a má metrické jednotky na rychloměru. Toto vyplývá z ustanovení jednotlivých směrnic pro emise ve výfukových plynech, ve kterých je výslovně uvedeno, že členské státy musí odmítnout registraci, prodej, uvedení do provozu vozidel, která nesplňují požadavky těchto směrnic (tj. v současné době musí plnit minimálně normu EURO 4).
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG

Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Reklama

Farrael
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Farrael »

Děkuji za odkaz Pavle ;-)

Zde je foto z boku pro Bola. Jestli je na tom to snížení vidět či ne fakt netušim, neboť jsem neviděl v nedávné době Sonatu bez něj. Co vim ale bezpečně, že to čím vždycky křápnu při parkování na šikmo do obrubníku je oko na lano. :mrgreen: Takže tam nějaké snížení určitě bude.

Obrázek

Tim, že jsem to aspoň trochu umyl při tom sundavání pryskyřice a je to po dešti, tak to líp vypadá. Nicméně jsem se rozhodl se jí pořádně věnovat a tak mi oči docela dost zůstaly na detailing.cz. Takže už chystám nákup kosmetiky. Sbohem želvo :lol:
Hyundai Sonata NF r.v. 2005 2.4i LPG Dark Elegant Red ;-)
Než založíte další téma, raději třikrát použijte tlačítko hledat (vpravo nahoře), než zmačknete nové téma. + Název nového tématu musí být výstižný. Děkujeme.
Hardcam

Příspěvek od Hardcam »

Ja se tesim az bude kupovat pneumatiky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Farrael
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Farrael »

Jojo už jsem koukal. Celkem drahej špás. Přes dvojku jedna. Takže v tom lítám tak za desítku za celou sadu :roll: Ještě, že ty letní vypadaj, že ty dvě sezony ještě vydržej. Zimní by mohly taky, ale těm už tolik nefandim.

Neeeh jsem se ještě koukal a za ty semdnáctky můžu ještě přitlačit, pokud nebudou zrovna nějaký v akci. 3K plus normální cena ](*,) Netušim teda jak moc dobrý jsou takový Goodride. Ty tam měli za 1900,-- v akci teď.

A koukám, že ten rozměr zimních taky nic moc... Ceny skoro podobný na to že to je šestnáctka. Bych rovnou mohl koupit větší gumy na tu zimu :mrgreen:
Než založíte další téma, raději třikrát použijte tlačítko hledat (vpravo nahoře), než zmačknete nové téma. + Název nového tématu musí být výstižný. Děkujeme.
enjoy

Příspěvek od enjoy »

Na Sonatu,čili pohodový sedan je dobrá skoro každá guma,která v sobě udrží vzduch..
Já bych tam prdnul Barumky(Jezdím na nich,taky 17" a úplná pohoda)... furt lepší než tahle čína,asi.
Hyundai Matrix 1.5 CRDi VGT 81kw
Hardcam

Příspěvek od Hardcam »

Hele, ja akce na 225/50 R17 sleduju pres tri roky - cca 20 serveru s pneu (a i uzavreny shopy pro prodejce ND) a tenhle rozmer snad umyslne z akci vynechavaj :/
No tak kupujeme tzv. zbytkace, kdy prodejci zbydou treba jen 2 kusy skladem a to uz se jim prodava blbe, tak daj slevu, Kumho KH17 mam na zadku, Hankook Ventus Prime 2 na predku, guma vychazela kolem 1700Kc, ale kdybych to mel jako brigadu a dostal 50Kc za hodinu hledani, tak guma vysla desitku :|

Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Farrael
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Farrael »

Jj je to vidět, že se to shání blbě. Teď jsem tam viděl na letní buď ty Goodride nebo nějakej Landsail, ale to je už pro mě tak neznámá značka že nevim. Kdybych tam měl dát co je tam teď, tak za to dám 18 palackejch. :| Jsou na tom Pirellky.
Bolo

Příspěvek od Bolo »

No moc hezká, goodride jsem měl chvilku na trajetovi a teď je mám v garáži, protože jsem kupoval gumy s alu. Nepřišli mi hrozné. Pokud nejsi závodník, tak je to v pohodě. Na Trajeta stojí gumy taky raketu a je to pěkně blbý rozměr. Jinak na detailing.cz jsem taky koukal , ale pak jsem toho nechal, protože když jsem to spočítal, bylo by to tak min. nákup za 2 litry, takže to nechám po dovolené :mrgreen:
Bylo: Hyundai Coupé 1.6 1997
Hyundai Trajet 2.0 CRDI 2005
Hyundai Lantra 1.6 J2 kombi
Farrael
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Farrael »

Už je objednáno :mrgreen: . Cena celkem včetně leštících past, které musím použít na ty škrábance (hlavně kvůli své blbosti - myčka je takovej bonus k tomu), tak cca 2500. Přičemž na finišovací pastu si musim počkat, takže jsem to radši rozdělil.

Jinak ono je fakt, že ta cena vypadá hrozně, ale zase ty prostředky maj úplně jinou ekonomiku použití a daleko vyšší výdrž, takže se ti to ve výsledku bohatě vrátí. O vzhledu auta ani nemluvě.
Bolo

Příspěvek od Bolo »

Tak se pochlub odkud a co jsi objednal? Jaký vosk použiješ?
Bylo: Hyundai Coupé 1.6 1997
Hyundai Trajet 2.0 CRDI 2005
Hyundai Lantra 1.6 J2 kombi
Hardcam

Příspěvek od Hardcam »

Noo, to by me taky zajimalo, cos z ty sneti vsech tech produktu vybral...ja na to koukal x-krat, ale moje pripadna objednavka nikdy nemela hlavu a patu, zrejme je to na me moc veda :)

Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Farrael
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Farrael »

Kupoval jsem na www.detailingshop.cz. Jsou levnější než konkurence u který jsem chtěl původně nakoupit, jsou z Prahy místo z Ostravy a maj navíc větší výběr.
Co se výběru týče, tak to chce dát pozor hlavně, aby si výrobky nevadily. Ve stručnosti platí, že syntentika nemá ráda přírodní produkty a naopak.
Někde to nevadí třeba tolik, ale například na DODO Juice vosky není dobré používat jiné šampony než od té samé firmy i když jsou PH neutrální také. Může se totiž stát, že svůj kvalitní drahý vosk z auta jednoduše umejete.
Dodo vosky navíc mají tu nevýhodu, že nejsou na zimu. Nevydržej. Přes léto jsou ale super a autu dodávají luxusní lesk, který drží velmi dlouho. Půl roku žádný problém.
Já jsem zatím do Doda nešel kvůli financím a tak jsem vzal takovej kompromis, kde není takovej objem Karnaubskýho vosku, ale zase na druhou stranu tomu nevadí Autoglym šampon, kterej měli v akci. Chtěl jsem sice vosk od Chemical Guys, kterej vyšel i na ml levnějc, ale nebyl skladem, takže příště.

Seznam věcí:

Colourlock Leather Care Kit - velký set na kůži
Autoglym Bodywork Shampoo Conditioner 500ml + 500ml zdarma
Dodo Juice Basics of Bling Clay 55g
Dodo Juice Born Slippy clay lubrikace 500ml – hotový roztok
Menzerna Power Finish PF2500 (P0 203S) - 250ml
Microfiber Madness Slogger prémiová univerzální utěrka
Migliore Original Blend Carnauba Wax 120ml
Pěnový aplikátor 1ks
Menzerna Super Finish SF4000 (PO 106FA)

Co se týče účinnosti tak to se vyzkouší. Pokud nabídka pomoci Pavla s pucováním Sonaty stále platí, tak to vyzkouší na vlastní kůži. :mrgreen:

Ještě bár blbin chci dokoupit, ale to až se finančně zmátořim.
Hardcam

Příspěvek od Hardcam »

Urcite neodmitnu novou zkuset s temahle serepeticka, samotnyho me to hodne zajima.

Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Farrael
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Farrael »

Jj snad to bude k něčemu dobrý. Zatim to vidim na neděli pokud budeš mít volno. Btw. podle těch fotek co jsi dával předtím tak hádám, že máš vysavač na tepování interiéru?
Hardcam

Příspěvek od Hardcam »

Pockej, snad nechces tepovat kuzi???

Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Odpovědět

Zpět na „Pokec“