![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Moderátoři: 89majlo96, nulda, Moderátoři
Přeju hodně štěstí, ať to vyřeší ta spojka. V mém případě to jsou bohužel ty vůle v převodovce a dle zákona schválnosti se to při jízdě s technikem skoro neprojevuje. Už si připadám jako idiot a nechávám to teď trochu vyhnít a čekám co zjistí ten servis v Butovicích, když už s tím mají alespoň nějaké zkušenosti.Bill1 píše:AleKa82: no neviem, ale mne sa zdá, že to je spojka, lebo aj keď pustím spojku, tak sa mi zdá, že ako keby prklzavala, lebo preradím a mne sa zdá, že motor zabere o sekundu dve neskor , tak neviem, ale v servise to budem riešiť...
tmavé skla a nosiče? odhalenlaufas píše:si tak pochoduju v ostrave tesne podel cesty a najednou vedle me zname vrzani. rikam si to znam... ze by nejaka i30..? a ano, nosovicka modra, hatch zastavila kousek za mnou a parkovala... spojka byla pekne slysetjen tak..ze jsem si toho konecne vsiml i u jinych aut, nez jen u naseho
btw parkuje tam u ostravske university, kousek od nove radnice a policajtu, ze by nekdo z clubu treba?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |