to je pravdou ze nejezdim 3km na studeny motor ve meste ale 10,4 to je hodne. kdyz to shrnu tak si taky nemuzu stezovat mimo mesto je motor uplne skvely... tankoval jsem v c.lipe a jel jsem s klidem do usti nad labem pocitac mi ukazovla spotrebu 4,5 l potom jsem pri ceste zpet pospichal do prace a spotreba se mi zvedla na 5,3l... ja mam celou dobu spotrebu i kdyz jezdim jen mesto kolem 6,5l. nerad se pomalu rozjizdim pokud bych dodrzoval rady pocitace tak se na nizsi hodnoty dostanu a to je vyzkouseny. ale to je pak nudo
![Wink ;-)](./images/smilies/icon_wink.gif)
nechapu proc se tu resi spotreba dle papiru tam se na to snad nikdo nikdy nedostal ani deda s golfem papirova o lirt- litr a pul jinde... skoda, vw a dalsi proste kecaji po evrope vsude... ty hodnoty se meri tam kde neni zadny proti vitr a hlavne jen pc a ne ridic, kterej na to cas od casu slapne
![Razz :-P](./images/smilies/icon_razz.gif)
takze pokud se ma snizit spotreba lehka noha a trochu zahrat motor a ridit se palubnim pc. jinak taky si na spotrebu nestezuji myslim, ze porad lepsi jak u konkurence co posloucham
![Wink ;-)](./images/smilies/icon_wink.gif)