Pockej, jak jarni ..... Kukni semKyrglík píše:Tak tak.Alespoň se budeš na Jarní setkání v Mimoni ještě víc těšit..Já se na něj těším už teď
https://www.hyundaiclub.net/viewtopic.php?t=2654
Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři
Pockej, jak jarni ..... Kukni semKyrglík píše:Tak tak.Alespoň se budeš na Jarní setkání v Mimoni ještě víc těšit..Já se na něj těším už teď
No MartasZ, to bych sem asi radši bejt tebou ani nedával. Ono přece jenom je to veřejný fórum a aby se ti to nevymstilo.MartasZ píše:Jenom krátký info:
Dneska mi přinesl fakturu co se dávala pojišťovně.. ...........................................
.......................................................................
Jo a ještě sme si dohodli něco, co jestli vyjde, tak to bude prostě bomba.. aspoň pro mě a milovníky kupátek
Něco špatný k dobrému!!! A co to bude za hudbu?? Black??MartasZ píše:Já vim.. ale já to bohužel neovlivnim.. sem tak nerad závislej na jinejch.. hlavně nechápu proč to tak dlouho trvá.. ach jo.. no ale aspoň doma dělám dobrej výběr muziky
Kemo máš za jednaMartasZ píše:No jasnýýýý.. nejlepší basy
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |