Hledám ochotnou duši která rozumí Hyu. nejlíp Coupe 1G
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Hledám ochotnou duši která rozumí Hyu. nejlíp Coupe 1G
Zdravím Potřebuju někoho hodně hodnýho, kdo má Hyundai Coupé a bydlí někde v okolí Ledče nad Sázavou, Humpolce, Havl. Brodu atd. Potřeboval bych byi se na moje Coupé 1G 2.0 podíval, svezl se s tím a řekl mi jestli to jede jak má, poradil s pár věcma který na tim chci udělat a s věcma který to auto trápěj a jak je vyřešit Snad se někdo najde.
- Reklama
- black_sheep
- Moderátor
Re: Hledám ochotnou duši která rozumí Hyu. nejlíp Coupe 1G
trošku daleko. bejt to na českolipsku nebo liberecku tak by to šlo
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
no ty Blacku by jsi byl možná nejlepší Pokud se pamatuji tak jsi tu Tatkovi radil at to auto koupí že jsi se v tom svezl, je to červený coupé z Liberce přímo a stálo okolo 30 000kč pokud se nepletu a pokud ne tak jestli si pamatuješ
- black_sheep
- Moderátor
To je ono? To bylo fakt za ty peníze slusny co si tak pamatuju:-) na coupe hlídek zadní napravnici a celkove stav karoserie (zadní lemy, konce prahu) a bude jezdit porad letos uz by za tři pětky byl i vyber
I ❤ cars
Ano, to je ono no zadní náprava je v pohodě jen zadní lemy, kapota a pod těma plastovejma prahama to je děs ale mě ted spíš štvě že nevím jak ty auta mají jezdit, a pár věcí mi tam habruje chci aby se s tím svezl někdo kdo s tim jezdí dýl a rozumí tomu a řekl mi byl bych taky moc rád kdyby mě svezl jeho coupéčkem abych viděl jak to jet má a pár rad ohledně toho auta bych taky moc rád uvítal asi za tebou někdy vyjedu