Ahoj všem, chtěl jsem se zeptat, už jste někdo viděl novou i30 s černou sportovní maskou? Vypadá úplně stejně jako chromová dvojitá mřížka chladiče, ovšem místo chromu to je černé. Napadlo mě, že to mohla mít potažené nějakou fólií.
Vypadalo to docela zajímavě. Bohužel jsem neviděl z blízka, jenom kolem mě projela s nějakou slečnou uvnitř.
i30 s černou dvojitou mřížkou chladiče
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
i30 s černou dvojitou mřížkou chladiče
Hyundai i30 1,4 T-GDI 7-DCT Style Ultimate, Demitasse Brown
Hyundai Tucson 2,0 CRDi 4x4 Style Premium, Polar White
Hyundai Tucson 2,0 CRDi 4x4 Style Premium, Polar White
- Reklama
Re: i30 s černou dvojitou mřížkou chladiče
Polepit je otazkou par minut pro profika - ja chromovou masku nechal polepit pred tydnem a tesim se z toho.
Ty dva pruhy na novy i30 jsou ale pomerne dlouhy, navic dva, tam to realne vidim kolem 600-800Kc za praci a reklamkou dodany material. Zbylo mi dost (2x1,2m) cerny matny, kdyby to nekdo upotrebil (mela jit na stechu, ale nakonec pujde leskla), muzu poslat.
Ty dva pruhy na novy i30 jsou ale pomerne dlouhy, navic dva, tam to realne vidim kolem 600-800Kc za praci a reklamkou dodany material. Zbylo mi dost (2x1,2m) cerny matny, kdyby to nekdo upotrebil (mela jit na stechu, ale nakonec pujde leskla), muzu poslat.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT