Mostem jsem za svůj brožovaný život projížděl všehovšudy dvakrát. Jediné, co si z něj pamatuju jsou průhledné paneláky, vlnkovatá čtyřproudovka, jezero nevím s jakým obsahem a ohřátá sekaná z Globusu
Tak tak, Most...dole pod kopcem je servis KIA, kde jsem potreboval neco zaridit (nedali do servisky razitka prvnich dvou kontrol karoserie jeste za dob prvniho majitele), tak jsme to spojili s Hnevinem.
A tady fotoh z vyhlidky - 1785m, prevyseni 166m
Přílohy
P6150205a.jpg (171.23 KiB) Zobrazeno 1141 x
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Sice z té fotky nemůžu to auto na tuty poznat, ale proč mám ten dojem, že je moje Pokud ano, tak v tom případě já ti dám "příšera"!
Hyundai Sonata NF r.v. 2005 2.4i LPG Dark Elegant Red Než založíte další téma, raději třikrát použijte tlačítko hledat (vpravo nahoře), než zmačknete nové téma. + Název nového tématu musí být výstižný. Děkujeme.
Poté opět nové, Citroen C4 sedan, zde jsem se celkem slušně přesvědčil že pověsti o Francouzech nejsou jen pověsti ale i realita...
Prodáno do AAA, jediný bazar který to byl schopen tak nějak přijatelně vyplatit...
04.jpg (92.14 KiB) Zobrazeno 996 x
Nyní jsem si vzal ojetinu, Volvo S80, pro mě auto jak z jiné dimenze, dvakrát tak staré než byla C4, dvakrát tolik km a projev auto mnohem lepší...
V budoucnu předělám opět na LPG...
To posledni je velmi dobre, sousede
Farrael: toz to myslis spatne, pac je moji zeny a fotil jsem to vcera
A i20 je tchyniny kamaradky a trosku si to odrela, tak jsem to dostal za ukol zabarvit. Nema ani klimu, ale za to ma dlouhodobou spotrebu v 1.2 benzinu 4,7 litru, to se chlapci s dvacitkama mate co snazit.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
2Hard: No proto Mi to bylo divný, že to má trochu jinak světla, ale jak je to prťatý tak to nebylo dost poznat.
Hyundai Sonata NF r.v. 2005 2.4i LPG Dark Elegant Red Než založíte další téma, raději třikrát použijte tlačítko hledat (vpravo nahoře), než zmačknete nové téma. + Název nového tématu musí být výstižný. Děkujeme.
Odstavené nebylo nikdy, nicméně tam už všechno klepalo, skřípalo a vrzalo. Ať už v interiéru a nebo i od náprav, také křížení karoserie na nerovnostech..
Takže bych do toho musel začít investovat aby to bylo tiché, brzdy už byly na hraně, výfuk téměř na upadnutí... Do toho občas nějaké ty sporadické závady elektroniky, a čas od času kontrolka check engine - ale pořád to jezdilo, nikdy mě to nikde nenechalo... Nicméně nechtěl jsem se dočkat aby se to začalo rozpat mě pod rukama.
Také je pravda že to nebyl Frantík ale Argentina, ale to už je jedno...
Pak jsem nad naší vesničkou vzal divočáka a měl jsem čumák pryč.
Takže jsem nakoupil díly na vrakáči a poskládal to dohromady a bylo to tak nějak opravené.
No a pak jsem se byl podívat na Volvo, svazl jsem se a nevěřil jsem vlastním uším že může starší a ojetější auto být mnohem tižší a klidnější na silnici.
A bylo rozhodnuto, ještě ten den do áček a druhý den pro S80.
Jediné co mě teď čeká na S80 je udělat tlumiče, pravý přední je totálně pryč, jinak o žádné vadě zatím nevím