Vy ste paka
Neee.. cenim si toho.. tož dneska sem s nim mluvil, je pěkně nasranej, páč prej byl v Holandsku a chodili mu smsky že mě chce okrást.. to teda nevim od koho.. no tušim
No každopádně on tahá auta a přišla nabídka, tak jel.. ale moh dát aspoň vědět.. ach jo.. radši už nebuda říkat co bude.. nevim, ale sem férovej chlap a s každym jednám na rovinu a tak čekám to samý i od ostatních.. takže sem se mu teda omluvil a doufám že to nějak neovlivní kvalitu jeho práce, protože on mi to pak bude hlavně stříkat a ten lak, to má bejt prostě špica
Takže jinak se nic nemění, čeká se na klempíře až to vytáhne a udělá mi těch pár úpraviček.. pak už jen by mi měli udělat tu spojku, ale asi jim řeknu ať už na to prděj, nastříkaj to a spojku si udělám jinde.. Jo a problém, nemůžou prej nikde sehnat nádržku ostřikovače.. nemáte ji někdo?
Sakra mě tak sere že sem socka a neumim si na tu opravu vydělat.. takhle bejt závislej na někom kdo si s tebou může hrát, páč ví že prachy nemáš a když se rozhodne, tak ti to může dát až mu to zaplatíš je fakt na hovno

Věřim že kdybych ty peníze měl, už bych dva měsíce jezdil.. prachy, prachy, prachy.. fakt na hovno