Nový Hyundai Accent
Moderátoři: Martun, Moderátoři
Re: Nový Hyundai Accent
Teď jsem na to video koukal a ať se na mě nikdo nezlobí, ale já v těch nových Accentech vidim menší Elantru a starší i30ku
Mohly zachovat sedana, ale udělat něco novýho .... a ne okopčit jeden model už vyběhlý ( i30ky ) a další skoro stejný s Elantrou ......
Mohly zachovat sedana, ale udělat něco novýho .... a ne okopčit jeden model už vyběhlý ( i30ky ) a další skoro stejný s Elantrou ......
Ssangyong Korando 1.5 GDI 2024
Fiat Tipo 1.4 T-Jet 2018 Red Amore - prodaný
Yamaha Midnight Star 1300 De luxe
New Accent 1.6i CVVT celadon blue - prodaný
- Reklama
Je to škoda, protože mě by se naopak líbil ten "modrák". Pokud by cenově byl někde lehce nad i20 a citelně pod i30, tak bych to neřešil a jen si počkal na nějakou tu akcičku...
Vilda: Kdoví jak fungují jejich designérská pracoviště. Těžko při tolika modelech udělat pokaždé něco originálního, když se dá něco vypůjčit od "bratrance"
Vilda: Kdoví jak fungují jejich designérská pracoviště. Těžko při tolika modelech udělat pokaždé něco originálního, když se dá něco vypůjčit od "bratrance"
Accent 1.4i Active - Continental Silver (10/2008-4/2015) prodáno
Když dokázaly udělat takovou prdu jako je i40ka, tak si myslim, že kdyby zaply mozkové závity, tak by musel vzniknout novej Accent jako hrom
Stará i30ka je už hodně okoukaná a její chudší klon Accent se asi moc dobře prodávat nebude ..... to by musely s cenou hóóódně dolu to samé si myslim o napodobenině Elantry ...
Stará i30ka je už hodně okoukaná a její chudší klon Accent se asi moc dobře prodávat nebude ..... to by musely s cenou hóóódně dolu to samé si myslim o napodobenině Elantry ...
- Farrael
- Kontaktovat uživatele:
Ale tak proč ne. Přesně ho vidim někde mezi i20 a i30 cenově. Vtip je ale v tom, že místo Accenta je tu i30 a pochybuju se, že se to změní. Co se týče vzhledu. No holt jedou fluidní design, kterým se snaží zjednotnit auta napříč řadou. Tak jako je to u koncernu. Což je trošičku škoda na stranu druhou. Časem to bude strohé.
Hyundai Sonata NF r.v. 2005 2.4i LPG Dark Elegant Red
Než založíte další téma, raději třikrát použijte tlačítko hledat (vpravo nahoře), než zmačknete nové téma. + Název nového tématu musí být výstižný. Děkujeme.
Než založíte další téma, raději třikrát použijte tlačítko hledat (vpravo nahoře), než zmačknete nové téma. + Název nového tématu musí být výstižný. Děkujeme.
i40 je v mých očích nejhezčí z nabídky na českém trhu, tedy myslím sedan Ale to je jiná třída a logicky měli zcela jiný rozpočet. Kdybych potřeboval tak velké auto, šel bych do ní, v CRDi teď myslím měli nějakou akční nabídku.
Ale čím menší model, tím více kompromisů...
Ale čím menší model, tím více kompromisů...
Accent 1.4i Active - Continental Silver (10/2008-4/2015) prodáno
Gandalf : Sedan i40 je parádní, ale rozdejchal bych i kombika ale nikdy v naftě 2 litříky v benzínu bych uvítal víc
Ale přece jen, tenhle topic je o Accentech a tyhle exempláře na videu mě moc nenadchly a mám pocit, že se prodá víc New Accentů 2, než i40tek ... proto mám dojem, že mohly zapracovat na designu nového Accenta o něco víc a určitě by se to vyplatilo
Ale přece jen, tenhle topic je o Accentech a tyhle exempláře na videu mě moc nenadchly a mám pocit, že se prodá víc New Accentů 2, než i40tek ... proto mám dojem, že mohly zapracovat na designu nového Accenta o něco víc a určitě by se to vyplatilo
Naprostej souhlas!!
HYUNDAI IX55 3.0crdi V6 176KW
prodáno
NISSAN X-TRAIL 1.6 DCI 96KW
KIA SORENTO XM FL 2.2 145KW
NISSAN MURANO 3.5 V6 188KW
HYUNDAI GRANDEUR 3.3 V6 173KW
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
Koupeno: 03.08 ukradeno 02.14
prodáno
NISSAN X-TRAIL 1.6 DCI 96KW
KIA SORENTO XM FL 2.2 145KW
NISSAN MURANO 3.5 V6 188KW
HYUNDAI GRANDEUR 3.3 V6 173KW
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
Koupeno: 03.08 ukradeno 02.14
On taky nový accent 2 už dávno není novinka, ale nejmíň dvouletý "stařec", takže design je ještě o něco starší a mám pocit, že se okoukává rychleji, než náš áca MC, který se mi pořád dost líbí a navíc od soboty, kdy jsem odstranil chrastění nad schránkou spolujezdce, se mi v něm i líp jezdí.
Accent 1,4 Dynamic, 2007, Celadon Blue
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
chlapi... Accenty dojazdite & postrcte zo skaly... a pojdeme do niecoho noveho, neokukaneho
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
Já bych věděl do čeho, ale bohužel na 99% se to u nás nebude prodávat - Citroen C4 L - sedan
http://www.autorevue.cz/citroen-c-elyse ... ove-sedany
K Citroenu 4 sedan by ti tom mohl rict svoje, dle jeho poslednich postu tady na foru si s Citronem dost uzil.
Btw, Gandalfe, i40 sedan poridil strejda misto Sonaty, jednim slovem - zklamani - hlavne pak z 2.0 GDI.
Btw, Gandalfe, i40 sedan poridil strejda misto Sonaty, jednim slovem - zklamani - hlavne pak z 2.0 GDI.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
tombas píše:Já bych věděl do čeho, ale bohužel na 99% se to u nás nebude prodávat - Citroen C4 L - sedan
Jestli ho budou dávat dohromady v Argentině jako předchozí generaci...
VOLVO V70 Summum 11/2013 D4 120kW
Peugeot 206cc 2.0i 100kW
Bylo: S80 3,2 LPG, C4 1,6 LPG, Accent 1,5 CRDi, Favorit 1,3 LPG, Škoda Pick-Up 2000 1,9D
Peugeot 206cc 2.0i 100kW
Bylo: S80 3,2 LPG, C4 1,6 LPG, Accent 1,5 CRDi, Favorit 1,3 LPG, Škoda Pick-Up 2000 1,9D
- Farrael
- Kontaktovat uživatele:
A v čem to je Harde takovej fail ta i40 v sedanu? Klidně do jinýho vlákna
Hyundai Sonata NF r.v. 2005 2.4i LPG Dark Elegant Red
Můžeš to trochu více popsat, mne se z té strany a místa také občas něco ozývá...tombas píše:......navíc od soboty, kdy jsem odstranil chrastění nad schránkou spolujezdce, se mi v něm i líp jezdí.
Accent 1.5 CRDi ELEGANCE - Black Ebony
Šoupnu to do vlákna "interier".
EDIT: odkaz: https://www.hyundaiclub.net/viewtopic.p ... 16#p369216
EDIT: odkaz: https://www.hyundaiclub.net/viewtopic.p ... 16#p369216