Potřebuji radu Elekrikáře
Moderátoři: Tringi, Moderátoři
Potřebuji radu Elekrikáře
mám manualní klimu jde předělat na automatickou?
- Reklama
Re: Potřebuji radu Elekrikáře
Nevim, jak je to s montováním origoš dílů od Hyundaie, ale
šikovnej elektrikář by ti ji mohl ubastlit sám. Asi bych se poptal třea studentů elektrofakulty a nabídl to jako brigádu. Navrhl by jednoduchej spínací obvod s hysterezí řekněme +/- 0.5°C, kterej by spínalo teplotní čidlo. Reguloval by se otočnim ovladačem na panelu. No a ten obvod by spínal původní tlačíko A/C v autě.
Náklady odhaduju na pár stovek, ale byl by to takovej "poloautomatickej bastl":-D Já jsem si takovejch udělátek (ne do aut) dělával spousty, ale dnes už není čas.
šikovnej elektrikář by ti ji mohl ubastlit sám. Asi bych se poptal třea studentů elektrofakulty a nabídl to jako brigádu. Navrhl by jednoduchej spínací obvod s hysterezí řekněme +/- 0.5°C, kterej by spínalo teplotní čidlo. Reguloval by se otočnim ovladačem na panelu. No a ten obvod by spínal původní tlačíko A/C v autě.
Náklady odhaduju na pár stovek, ale byl by to takovej "poloautomatickej bastl":-D Já jsem si takovejch udělátek (ne do aut) dělával spousty, ale dnes už není čas.
Coupe 08=>TURBO (jednotka Ecumaster Digital ECU Tuner, turbo Garrett GT28R, HKS 4 Blow off, na míru okruh sání+FMIC+svody+výfuk, spojka ClutchMasters Stage 3, vstřiky 550cc Siemens deka,pumpa 190lph Bosh, brzdy 4pístky Brembo, stavitelný podvozek)
Ahojte ,
Potreboval bych poradit :
Tak ze ztratil jsem original klic kterej ma v sobe ten cip k Imobilizeru a mam jen ten obycejny ktery se dostanu do auto a kdyz chci startovat tak auto toci ale nechce nastartovat.Nevite nahodu jak se da odpojit imobilizer nebo jestli me nekdo udela ten klic ale bez toho originalu?
BTW : nema ani kod k tomu..
Hyundai Lantra 2.0 r.v 1996.
diky..
Mozna ze pisu i ve spatnem tematu tak kdyz tak sry ..
Vojta
Potreboval bych poradit :
Tak ze ztratil jsem original klic kterej ma v sobe ten cip k Imobilizeru a mam jen ten obycejny ktery se dostanu do auto a kdyz chci startovat tak auto toci ale nechce nastartovat.Nevite nahodu jak se da odpojit imobilizer nebo jestli me nekdo udela ten klic ale bez toho originalu?
BTW : nema ani kod k tomu..
Hyundai Lantra 2.0 r.v 1996.
diky..
Mozna ze pisu i ve spatnem tematu tak kdyz tak sry ..
Vojta
- LiberaleMiguel
- **
tomijas: na Allegru jí seženeš za prá kaček, je to jenom o tom vyměnit to ovládání a středový panel
Bengoro25: můžu ? fakt můžu ? tak já ti to řeknu: Jseš v prdeli chlape ! Tady asi pomůže jenom autorizovaný servis Dost pochybuju že odpojíš imobilizér přestříhnutím nějakého drátku nebo tak něco, to by tam jinak byl k hovnu
Bengoro25: můžu ? fakt můžu ? tak já ti to řeknu: Jseš v prdeli chlape ! Tady asi pomůže jenom autorizovaný servis Dost pochybuju že odpojíš imobilizér přestříhnutím nějakého drátku nebo tak něco, to by tam jinak byl k hovnu
Hyundai Coupe FX 2,0 DOHC 102kW, Black&Silver
kraasne receno...)
Bengoro25 co mi tu lezeš z dotazem? to byl žert já jsem taky od něj statil klíč
borec v jednom servisu mi odcvaknul tři drátky a je to ok.
Doufám že si to nečte nějakej čorkař
borec v jednom servisu mi odcvaknul tři drátky a je to ok.
Doufám že si to nečte nějakej čorkař
Ten panel i s klimou mám ale nevím zda to pujde zapojit
- LiberaleMiguel
- **
tomijas: s tím zapojením by asi neměl být problém, nejlepší způsob jak to zjistit je to vypojit a zkusit
no zkusil bych to ale nemám doma ten panel 09
ale mužu ho koupit od jednoho borce
jen nevím zda to pujde tak jednoduše jak jsem myslel
vím ýe ten s maual klimou jde ale předělat manual na automat nevím
ale mužu ho koupit od jednoho borce
jen nevím zda to pujde tak jednoduše jak jsem myslel
vím ýe ten s maual klimou jde ale předělat manual na automat nevím
mělo by to jít, kamoš mi to řekl tak, když chceš na oktávce dodělat klimu, tak musíš koupit automatickou (automaticky panel), protože s na manualni klimu nemáš připravený táhla atd....jinak to neni problem
jak znám auta, tak bude stačit přepojit nějaké konektory a přidělat čidla
jak znám auta, tak bude stačit přepojit nějaké konektory a přidělat čidla
Hyundai Accent r.v. 2002 1,3litru 63kw
- LiberaleMiguel
- **
podle mě nebude muset překopávat nic, ty kolečka co jsou na manuální klimě taky fungujou eletronikcy. POdle mě stačí koupit ten panel a přepojit, nic víc. Čidlo teploty je přímo v otm panelu