Kolko je normalna cena za pouzite diely na Hyundai ???
Moderátoři: Lukino, Moderátoři
-
- *
- Kontaktovat uživatele:
Kolko je normalna cena za pouzite diely na Hyundai ???
Ahojte. Rad by som sa spytal na Vase skusenosti za pouzite diely z autovrakoviska - jednalo by sa o niekolko dielov.
Auto by malo mat najazdenych cca 30.000 km.... Presne moj model - Sonata NF 2.0 CRDi, 103 kW, rocnik 2006+
Zajtra idem na vrakovisko a nerad by som zaplatil prils vela oproti beznym cenam za podobne puzite diely ...
Aka si myslite na zaklade Vasho prehladu a skusenosti ze je OK cena za tieto diely?
- predna lava komplet poloos vratane homokinetickeho klbu
- zamok dveri u vodica (nefunguje mi na mojej Sonate motorcek centralneho zamykania)
- vyhrievanie prednych sedaciek
- original vstavane CD autoradio
- parkovacie senzory - moje 2 z 3 su oskrete a poskodene... - chcem ich vymenit za neposkodene
Ake su Vase nazory - kolko je primerana cena?
Je niektory z tychto dielov lepsie nekupovat pouzity ale novy?
Dakujem za kazdy nazor.
Auto by malo mat najazdenych cca 30.000 km.... Presne moj model - Sonata NF 2.0 CRDi, 103 kW, rocnik 2006+
Zajtra idem na vrakovisko a nerad by som zaplatil prils vela oproti beznym cenam za podobne puzite diely ...
Aka si myslite na zaklade Vasho prehladu a skusenosti ze je OK cena za tieto diely?
- predna lava komplet poloos vratane homokinetickeho klbu
- zamok dveri u vodica (nefunguje mi na mojej Sonate motorcek centralneho zamykania)
- vyhrievanie prednych sedaciek
- original vstavane CD autoradio
- parkovacie senzory - moje 2 z 3 su oskrete a poskodene... - chcem ich vymenit za neposkodene
Ake su Vase nazory - kolko je primerana cena?
Je niektory z tychto dielov lepsie nekupovat pouzity ale novy?
Dakujem za kazdy nazor.
Hyundai SONATA 2.0 CRDI, 103 kW, rocnik 11/2006
- Reklama
- jiri.vacha
Re: Kolko je normalna cena za pouzite diely na Hyundai ???
Ahoj,kupoval jsem centrál motůrek u řidiče,nový v hyundai 2700 kč,na vrakáči chtěl 1500kč(stáří nevěděl).Koupil jsem radši nový jistota je jistota
WARTBURG 1.3 WV -prodáno
HYUNDAI TRAJET 2001 2.7 6V LPG -po smrti(srdíčko)
HYUNDAI TRAJET 2004 2.7 6V LPG
-
- *
- Kontaktovat uživatele:
Dik za tip
- Richard555
s použitými díly na Hyundai moc zkušenosti nemám, ale asi před 2 lety jsem potřeboval pro svou Nubiru zapalovací modul, i vypravil jsem se na vrakoviště (Kladno) a na mou poptávku reagoval takovej zvláštní týpek tak že vyštěkl částku 1800,- podotýkám že nový modul v kameném obchodě stojí od cca 1700,- ( Magnetti Marreli) po cca 2500,- za original když jsem namítl že za tuhle cenu koupím novej, zopakoval cenu 1800,- takjsem ho poslal kamsi a odešel, koupil jsem modul na Aukru nový s roční zárukou za 850,- + 100,- za poštovné a už 2 roky maká..... takže bacha, na to že prodávaj použité díly myslím že ceny tomu moc neodpovídaj....
V podstatě taky v Kladně na vrakáči Opel mi prodejce nabídnul modul z Opla klidně i na vyzkoušení (je hodně podobnej) a pokud by fungoval chtěl by za něj 500,-
V podstatě taky v Kladně na vrakáči Opel mi prodejce nabídnul modul z Opla klidně i na vyzkoušení (je hodně podobnej) a pokud by fungoval chtěl by za něj 500,-
Mazda CX3 2.0 6°man.,IX55 V6 CRDI 4x4,Santa Fe CRDI VGT 4X4 2005,YAMAHA 125 Majesty 2005,bejvávalo:Daewoo Nubira kombi 2.0 CDX LPG,Škoda Felicia Kombi 1,3MPI,Pontiac Le Mans,Mistubishi Space Wagon,Škoda Favorit,Moskvič 2140,Moskvič 403,skůtr ČZ175
- jiri.vacha
Pravda jest,nové světlo hyundai trajet orig. stojí cca 7000 kč,na vrakáči za orig. starší chce 3000 kč,druhovýroba v autokely 2200 kč-ucházející kvalita.Chce to hodně hledat a ptát se,pak teprv kupovat
WARTBURG 1.3 WV -prodáno
Na vrakáči jsem byl jednou a nevím co by mě přimělo se tam ještě někdy v životě vydat.
Ty díly co tu popisuješ,tipuju že si za ně řeknou pěknou pálku.Zjisti si nejdřív originál..
Ty díly co tu popisuješ,tipuju že si za ně řeknou pěknou pálku.Zjisti si nejdřív originál..
Hyundai Matrix 1.5 CRDi VGT 81kw
- black_sheep
- Moderátor
pro díly na škodovky pro známé jezdím na vrakáč tady v liberci, a ceny jsou vždycky perfektní. na hyundaie mám lidi odsud
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
-
- *
- Kontaktovat uživatele:
Aspon uz mam nejaku predstavu. Aj som trochu pocital s tym, ze nie vsetko sa tqam oplati kupit. Ale napriklad potrebujem vymenit lavy homokineticky klb a v SR sa da zohnat iba orginial cez Hyundai perdajnu. Tam som volal a pytaju "iba" 660 € s DPH.
Nakoniec som zohnal aj polsky za 160 €, ale aj mechanik mi odporucil skusit radsej to vrakovisko a pokial ma to auto realne 30 000 km tak zobrat radsej priamo ten original. Aj ked to predavaju s celou poloosou. Cenu mi tam hovorili 165 € za celu tu poloos.
Je to autovrakovisko Hyundai Morava - http://www.hyundaimorava.cz/
Mate nejake skusenosti s tymto vrakoviskom? Co som prehladaval starsie prispevky, tak si ho ludia z tohto klubu pochvalovali... Specializuje sa na zn. Hyundai.
Nakoniec som zohnal aj polsky za 160 €, ale aj mechanik mi odporucil skusit radsej to vrakovisko a pokial ma to auto realne 30 000 km tak zobrat radsej priamo ten original. Aj ked to predavaju s celou poloosou. Cenu mi tam hovorili 165 € za celu tu poloos.
Je to autovrakovisko Hyundai Morava - http://www.hyundaimorava.cz/
Mate nejake skusenosti s tymto vrakoviskom? Co som prehladaval starsie prispevky, tak si ho ludia z tohto klubu pochvalovali... Specializuje sa na zn. Hyundai.
- FISHkaa
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
osobně mám zkušenost s vrakovišti takovou, že je nejprve třeba si zjistit cenu originálního dílu, cenu ve druhovýrobě a teprve potom vyrazit na vrakoviště. Mají totiž tendenci, jak to zde již bylo psáno, nahodit cenovku větší, než za nový díl.
Na vrakáči, kam se chodil, byl rozumný týpek a o ceně se dalo bavit - dle stavu a stáří dílu.
Dalším vodítkem na jednání o snížení ceny je kouknout, kolik má kusů na skladě - pokud jich tam má vyskládán kopec, tak evidentně moc nejdou a tudíž se jich rád zbaví...
Např. když mi odmontovával část brzdového členu z roztřeleného auta, které bylo skoro fungl nové, tak sem moc cenu neuhádal
Na vrakáči, kam se chodil, byl rozumný týpek a o ceně se dalo bavit - dle stavu a stáří dílu.
Dalším vodítkem na jednání o snížení ceny je kouknout, kolik má kusů na skladě - pokud jich tam má vyskládán kopec, tak evidentně moc nejdou a tudíž se jich rád zbaví...
Např. když mi odmontovával část brzdového členu z roztřeleného auta, které bylo skoro fungl nové, tak sem moc cenu neuhádal
Člen Hyundaiclub.cz
Hyundai i30 kombi 1.6i Weekend+
Hyundai Ix35 2.0i Style LPG 2010 = prodáno
Mazda 6 Sport MZR-CD 2003 = out
Audi A4 Avant 2002 TDi = out
Škoda Fabia 1.4 MPi = out
Škoda Favorit 135LS = out
Hyundai i30 kombi 1.6i Weekend+
Hyundai Ix35 2.0i Style LPG 2010 = prodáno
Mazda 6 Sport MZR-CD 2003 = out
Audi A4 Avant 2002 TDi = out
Škoda Fabia 1.4 MPi = out