Kdo tady má Trajeta?
Moderátor: Moderátoři
- tr2700automat
- **
Re: Kdo tady má Trajeta?
Ma tady nekdo zkusenost z plachtou pro Trajeta? Zajima mne hlavne cena, ale i jine zkusenosti
- Reklama
S jakou plachtou? To dáš doprostřed střechy stěžeň a pak budeš plachtit? No barvu auta máš tak pro pirátský vůz Dělám si srandu, nevím o jakou plachtu se jedná
Bylo: Hyundai Coupé 1.6 1997
Hyundai Trajet 2.0 CRDI 2005
Hyundai Lantra 1.6 J2 kombi
- jiri.vacha
Hard: to mam schválně,až budu ležet na střeše abych to přečet .Vyosená vnitřní elektronika se mi dotýkala plechové střechy no .Tak jsem to dal nohama vzhůru
TR27:s tou plachtou dobrej nápad,okolik sníží spotřebu .Jinak jsem ji zatim nikde neviděl a to po doplnkách koukám hodně .Proč to chceš přikrejvat
TR27:s tou plachtou dobrej nápad,okolik sníží spotřebu .Jinak jsem ji zatim nikde neviděl a to po doplnkách koukám hodně .Proč to chceš přikrejvat
WARTBURG 1.3 WV -prodáno
HYUNDAI TRAJET 2001 2.7 6V LPG -po smrti(srdíčko)
HYUNDAI TRAJET 2004 2.7 6V LPG
To se dává na kapotu? to bych potřeboval taky... Nebo chceš jen čistě plachtu přes auto? Si kup garáž
- tr2700automat
- **
To jiri.vacha: Chci to prikrejvat pro ochranu od slunce, deste a prachu kdyz jsem mimo garazi
To Bolo: Garaze mam dve, jednu pro Trajeta a druhou pro Kupatko. Otazka je jak chranit auto od slunce, deste a prachu kdyz jsem mimo garazi?
http://1.1.1.3/bmi/www.spytar.cz/foto/p ... 43fe29.jpg
To Bolo: Garaze mam dve, jednu pro Trajeta a druhou pro Kupatko. Otazka je jak chranit auto od slunce, deste a prachu kdyz jsem mimo garazi?
http://1.1.1.3/bmi/www.spytar.cz/foto/p ... 43fe29.jpg
- jiri.vacha
Tak jsem dnes chtěl ošetřit těch pár bublinek na lemu co končí práh ,že sem si nesed do kouta
normálně mrtvice,krájel jsem to kobercákem asi někde soudruzi udělali chybu Jestli ještě nemáte na zadních lemech bublinky,doporučuji sundat tapec a dokonale prolejt resistinem,prahy maj otvory,tak pořádně prostříkat,jinak WARTBURG 1.3 WV -prodáno
- jiri.vacha
Holt jsem se tam hrabal celý den,sice provizorní oprava,vláknovým kitem,ale dokonale zastříkaný jak zvenčí tak zevnitř dutiny resistinem,přes zimu to vydrží a na léto už mam vymyšlenou dovču,komplet odstrojit,vše pořádně opravit a půjde do celolaku
nástřik na podvozky je to trošku červenější no druhá strana byla ještě okWARTBURG 1.3 WV -prodáno
- jiri.vacha
druhou stranu jsem jen očistil a přelakoval
Ještě ted dělá auto loužičky jak z něj kape resistin
oba podběhy jsem zastříkal je to trošku vidět rozdíl v barvě ,hlavně že to nebude reznout.Ještě ted dělá auto loužičky jak z něj kape resistin
WARTBURG 1.3 WV -prodáno
Jiri, jses akcni muz, des do toho, smekam...
Ceka me to taky, jen to stale odkladam, ale uz musim. Taky zadni podbeh, prava strana, par bublinek ale u narazniku a ten lem uz taky moc nevypada a horsi se to, jak jde cas. Paradoxni je, ze levy zadni podbeh a vlastne cela kasle je zcela v poradku. Asi to tam majitel prede mnou vomet a je to uz spravovany.
Kazdopadne jsi me svym vykonem inspiroval a pristi vikend to ocistim, radne osetrim Rustyco gelem, co mam od Enjoye a vezu k lakyrovi. Ten uz si to vykituje a nastrika, laky uz mam koupeny. Nejsem tak zdatnej autolakyrnik jako ty.
Jeste k Rustyco gelu: Poradi nekdo, kdo uz s nim delal, jak se po pouziti odstrani? Zkousel jsem ho cvicne na rezavim zeleze a neslo mi to nicim oplachnout (technicky benzin, aceton, redidlo,...), jen vodou, ale to je nesmysl. Prijde mi, ze kdyz se to jen utre, zustane to v tech hrubejch porech po rzi a nevim, jak takovy podklad pak bude svedcit nateru, pripadne tmelu. Jinak odrezovaci ucinek je dechberouci, mohu doporucit.
Ceka me to taky, jen to stale odkladam, ale uz musim. Taky zadni podbeh, prava strana, par bublinek ale u narazniku a ten lem uz taky moc nevypada a horsi se to, jak jde cas. Paradoxni je, ze levy zadni podbeh a vlastne cela kasle je zcela v poradku. Asi to tam majitel prede mnou vomet a je to uz spravovany.
Kazdopadne jsi me svym vykonem inspiroval a pristi vikend to ocistim, radne osetrim Rustyco gelem, co mam od Enjoye a vezu k lakyrovi. Ten uz si to vykituje a nastrika, laky uz mam koupeny. Nejsem tak zdatnej autolakyrnik jako ty.
Jeste k Rustyco gelu: Poradi nekdo, kdo uz s nim delal, jak se po pouziti odstrani? Zkousel jsem ho cvicne na rezavim zeleze a neslo mi to nicim oplachnout (technicky benzin, aceton, redidlo,...), jen vodou, ale to je nesmysl. Prijde mi, ze kdyz se to jen utre, zustane to v tech hrubejch porech po rzi a nevim, jak takovy podklad pak bude svedcit nateru, pripadne tmelu. Jinak odrezovaci ucinek je dechberouci, mohu doporucit.
Trajet 2.0 CRDi, 2003
- jiri.vacha
kanal:Čekal jsem na počasí,ted bylo týden vražedné pařáky,takže auto dobře vyschlo.Navíc mi utekla klíma a víš kde ,v pravim zadním podběhu,trubka shnila potvora,rovnou u příruby.Jinak ty lemy jsou naprd,dva ohnuté plechy na sobě,se nedivim že to takle hnije,sundal jsem v autě vzadu plasty a resistin jsem tam vyloženě nalil za podběhy,aby to zateklo všude.Ted už by to dál hnít nemělo.Jinak celá kastle je fakt v cajku,nikde nic,jen toto místo.A příští rok to láknu celý a budu mít na pár let zase vystaráno.
Možná ten gel tam má zůstat,jako konzervant,vodu bych na to určitě nepouštěl,zůstane v porech a to je špatný.Držim palce at ti to taky vyjde,hlavně sucho a teplo.
Možná ten gel tam má zůstat,jako konzervant,vodu bych na to určitě nepouštěl,zůstane v porech a to je špatný.Držim palce at ti to taky vyjde,hlavně sucho a teplo.
WARTBURG 1.3 WV -prodáno
Jsi sundal vzádu ty interiérové plasty? Je to na dlouho? Kolik jsi toho ulomil? Já dneska vařil kupéčko a zítra jsem chtěl ošetřit podběhy na tragétovi.
Jirko, jsi sikovnej, nechal by to takhle, celolak bude pristi rok na polovicni hodnote auta, to nema vyznam...
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
- jiri.vacha
Bolo:jde to snadno,vzadu rukou povolíš ten horní černý špunt na sít,spodní ne,je jen v plastu,pak uprostřed nad podlahou máš dva samořez šroubky a vpředu akorát odšroubovat spodní šroub bezp.pásu.Odcvakávat začni odzadu nahoře,pak kolem okna,jde to lehkým cukáním a nakonec předek a lehce nahoru.Práce na pět minut a nic jsme neulomily Určitě to udělej,já to loni odložil a vidíš sám jak to dopadá,měl jsem tam jen pupínky,ani rez ještě nekoukala,sem to oškrábnul,lem byl lehce naboulený tak jsem do něj klepnul a v místě tý díry to prasklo,tak jsem to proříz kobercákem
Hard:ferda mravec-práce fšeho druhu Celolak je pro mne jen položka materiálu,čas a práci samo nepočítam,jinak bych do toho nešel,holt si udělam dovolenou no-pracovní,rodinka to musí pochopit,taky tím autem jezdí ,pár let to vydrží a ještě to snad dobře prodam,až najdu nového mazlika ,zatim se mi nic nelibi ,a nebo je to o financích
Hard:ferda mravec-práce fšeho druhu Celolak je pro mne jen položka materiálu,čas a práci samo nepočítam,jinak bych do toho nešel,holt si udělam dovolenou no-pracovní,rodinka to musí pochopit,taky tím autem jezdí ,pár let to vydrží a ještě to snad dobře prodam,až najdu nového mazlika ,zatim se mi nic nelibi ,a nebo je to o financích
WARTBURG 1.3 WV -prodáno
Jiri, zajimali by me ty samolepky , co mas nalepeny na nastupnich prazich dveri. Kde se daji sehnat, prosim? Nebo co bys doporucil tam nalepit, nebo nastrikat? Hlavne u ridice mam na prahu uplne oslapany lak, az na kov, sice to nerezne, protoze tam neni vlhkost, ale nelibi se mi to. Ptal jsem se uz ruzne v autodilech na nejakou samolepici gumovou pasku na to urcenou, jenze nikdo nic nema, nevi... Diky.
Trajet 2.0 CRDi, 2003
- jiri.vacha
Kanal :taky se mi nelíbil práh u řidiče.Sem ho přestřík a za půl roku to bylo stejný.Jak tam porad lezem tak se to šoupe.Nikde sem nic nesehnal hyundajáckýho,tak sem zajel do reklamky,no a výsledek se dostavil,stálo mě to stovku Návrh sem si dělal sám Až to bude ošklivé,to strhnu,a nalepim nové
WARTBURG 1.3 WV -prodáno