nelze nastartovat
Moderátor: Moderátoři
nelze nastartovat
hyundai matrix 1.5crdi 2002 rok vyroby 60kw sedl jsem do auta zastrcil klic do zapalování otocím nabehne mi jako vzdy zhavení pockam az kontrolka zhasne otocím pro nastartování a motor se ani nehne prosím poradte co by to mohlo byt jestli uhlíky alternátoru nebo neco jiného .
- Reklama
- Richard555
Re: nelze nastartovat
tak jen pro upřesnění...... alternátor nemá se startováním nic společného je třeba se zaměřit na starér ..... hlavně takový váleček na startéru, to je vysouvací cívka a stykač, co sepne proud když je pastorek staréru zasunutý ve věnci setrvačníku.... je tam cívka, může být spálená může být slabší a nevysune pastorek poslechni si jestli to cvaká když se pokoušíš startovat...... může být vypálený stykač nebo pecky na něm ..... samo i ty uhlíky ale na startéru......
Mazda CX3 2.0 6°man.,IX55 V6 CRDI 4x4,Santa Fe CRDI VGT 4X4 2005,YAMAHA 125 Majesty 2005,bejvávalo:Daewoo Nubira kombi 2.0 CDX LPG,Škoda Felicia Kombi 1,3MPI,Pontiac Le Mans,Mistubishi Space Wagon,Škoda Favorit,Moskvič 2140,Moskvič 403,skůtr ČZ175
Re: nelze nastartovat
Jo díky zkusím se na to podívat ale záhada je že když jsem druhý den sedl do auta a vzal si originál klíč tak auto hned nastartovalo mohl by to byt spatný imoblizér? protoze jsem si jeden klíč dodelával a s tím jsem to nenatocil ale po tom co jsem to natocil originál klíček s kterym sem to koupil tak to zase fungoval i druhej klíč.