Moc dobře vím že si za to můžu sama.Ale chtěla jsem accenta a tenhle na fotkách vypadal dobře.Navíc pán byl milej...jela jsem autobusem 200 km a byla jsem tam sama.Oni byli dva.Mluvili na mě a mluvili.Pak mi dali papíry a prostě šli domu.V Praze to neznám,co jsem měla dělat?Doufám,že to půjde nějak zařídit.Nebo to budu muset prodat na díly...nevím kolik bych tedy dostala.Vyrazí mě z práce protože tam nebudu mít jak jezdit...parádaFISHkaa píše:vůbec nerozumím, že lidi můžou být tak naivní i přes mediální masáž ve sdělovacích prostředcích.
Chce se mi skoro napsat - si za to můžeš sama, takhle se přece nekupuje auto?!?
Přesto ti přeju, aby závady nebyly velké, byť IMHO převýší nákupní cenu auta...
takže pojištěný neni?no ještě lepšíJura píše:tak dle SPZ:
2U76340 / OSOBNÍ AUTOMOBIL / HYUNDAI / ČESKÁ PODNIKATELSKÁ POJIŠŤOVNA, A.S., VIENNA INSURANCE GROUP
od-do: 2.2.2012 - neuvedeno
2U76340 / OSOBNÍ AUTOMOBIL / HYUNDAI / GENERALI POJIŠŤOVNA A.S.
od-do: 19.7.2012 - neuvedeno
tak pojistka je snad uzavřená, no samotného mě zajímaá jak to dopadne . Každopádně přeji ať je vše OK.
Tak je to asi v pr... volala sem do aaa auto Praha protože s nima měl ten chlap kupní smlouvu,asi nebyla celá.Podle pár čísel mi to dohledali v počítači a pán si auto koupil na náhradní díly a oni to nasali do smlouvy na poslední stránku Podmínkou prodeje je použití na náhradní díly,koupil to tam za 3152 kč!!!
sem fakt asi blbá,nebo nevím,jak se mi tohle mohlo stát!!Koupila jsem ho jako pojízdné,běžně ojeté auto za 8000 s tím,že je pojištěný do konce srpna,abych hned nemusela lítat po úřadech.