Odlupování volantu
Moderátoři: frawd, Moderátoři
Re: Odlupování volant
Takze v ramci zaruky bol volant obsity ext. firmou.
Super praca a auto zvnutra vyzera opat ako nove.
Navyse to tam rozvoniava kozou
Super praca a auto zvnutra vyzera opat ako nove.
Navyse to tam rozvoniava kozou
- Reklama
A kým ho obšívali, tak si jazdil ako? Dali ti náhradný, vyberací ako mal Mr. Bean?
i30 1.4 CVVT, 80 kW (2010)
Mal som dohodnutu opravu v tyzdni, kedy jazdim na firemnom aute, tak som svoje nepotreboval. V pondelok som ho zaniesol a vo stvrtok mi ho odovzdali s obsitym volantom a urobenou 1. garanckou. V pripade zaujmu by vedeli poskytnut nahradne vozidlo.
Motorhouse Bojniceiggyno píše:skrabi,kde si bol v servise? Caka ma to tiez...
-
- *
ahoj,
mám Hyu IX20 cca 14 měsíců (27 000 Km) a volant se mi sloupnul už podruhý. Poprvé ho bez řečí vyměnili a podruhý už jsme se domluvili na tom, že mi to zaregistrují jako závadu pro případnou budoucí reklamaci, ale neměnili jsme to, protože jsme já i servis věděli, že to je zbytečný. Narovinu mi řekli, že když budu chtít, tak to opět vymění, ale že se to stane zase. Servisák mi doporučil, že mám počkat, že je šance, že na základě těch četných reklamací začnou dělat volanty jiné a pak to vyměníme.
Ostatně teď už se mi to "doloupalo" a na první pohled to ani není poznat, je to vidět až při bližším prozkoumání.
Zatím to neřeším, je to jen kosmetická vada (která ale může samozřejmě před případným budoucím prodejem docela nepříjemně snížit cenu).
mám Hyu IX20 cca 14 měsíců (27 000 Km) a volant se mi sloupnul už podruhý. Poprvé ho bez řečí vyměnili a podruhý už jsme se domluvili na tom, že mi to zaregistrují jako závadu pro případnou budoucí reklamaci, ale neměnili jsme to, protože jsme já i servis věděli, že to je zbytečný. Narovinu mi řekli, že když budu chtít, tak to opět vymění, ale že se to stane zase. Servisák mi doporučil, že mám počkat, že je šance, že na základě těch četných reklamací začnou dělat volanty jiné a pak to vyměníme.
Ostatně teď už se mi to "doloupalo" a na první pohled to ani není poznat, je to vidět až při bližším prozkoumání.
Zatím to neřeším, je to jen kosmetická vada (která ale může samozřejmě před případným budoucím prodejem docela nepříjemně snížit cenu).
nechybí někomu volant ??? potažmo celé auto ??
nebo... nechcete někdo volant ??? bohužel bez tempomatu
http://aukro.cz/multifunkcni-volant-hyu ... 24150.html
nebo... nechcete někdo volant ??? bohužel bez tempomatu
http://aukro.cz/multifunkcni-volant-hyu ... 24150.html
odesláno z křesla u televize
ix20 1,4 MPI LPG 5/2012
ix20 1,4 MPI LPG 5/2012
Hoši, prej "Byla to nejvyšší výbava až neuvěřitelý kolik je na něm funkcí"...
Skutečně je to bez tempomatu a omezovače rychlosti, ale vsadím se, že i tak se sloupne.
Skutečně je to bez tempomatu a omezovače rychlosti, ale vsadím se, že i tak se sloupne.
ix20 Premium, 1.6 CVVT (92 kW), LPG BRC od 4/2012
Cashmere Brown, 1/2011
Cashmere Brown, 1/2011
čau něco jsem psal tady https://www.hyundaiclub.net/viewtopic.p ... 58#p376555 v záruce reklamujte, ale potom nechat jedině přešít.
Kde by bylo k vidění to celé auto ?
vznesl jsem na prodejce dotaz a prý má pouze ten volant
odesláno z křesla u televize
ix20 1,4 MPI LPG 5/2012
ix20 1,4 MPI LPG 5/2012
- frawd
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ukradli mu ix20 aj napriek tomu, že si so sebou brával aj volant tak ako Mr. Bean???
2014 Hyundai ix20 1,6 A/T Style
2012 Hyundai ix20 1,4 CRDi Style - predané
2012 Hyundai ix20 1,4 CRDi Style - predané
-
- **
Asi.Po volant sa vrátia
Hyundai IX 20 1.6. 1.4 crystal white-Šemík/+Š Felicia,Š Rapid,Š1203,VAZ2105,VAZ2102,Š100
Ahoj, tak jsem taky reklamoval loupající se volant (necelý rok v provozu, s najetými 10.000 km). Nejprve si ho nafotili, že to musí poslat do fabriky na posouzení a po krátké době (1-2 týdny) se mi ozvali, že pro mě mají nový volant.
Nechal jsem ho vyměnit současně s roční prohlídkou.
Povrch nového volantu vypadá stejně jako předchozí, s tím rozdílem, že je "tvrdší" a klouže. A klouže dost. Velmi nepříjemné až nebezpečné.
Když to porovnám s jinými auty co mám k disposici, nebo s předchozím povrchem volantu (stačí si šáhnout na překrytí airbagu), tak je cítit velký rozdíl. Prostě ostatní nekloužou a dá se bezpečně držet volant jednou rukou.
Stejně nepříjemně kluzký mi připadal volant v nové ix35, kterou jsem zkoušel a už jenom kvůli tomu volantu bych ji nechtěl.
To nemůže sakra Hyundai, když má něco opravit, přijít s něčím co je bezpečné a opravdu funguje?
Nechal jsem ho vyměnit současně s roční prohlídkou.
Povrch nového volantu vypadá stejně jako předchozí, s tím rozdílem, že je "tvrdší" a klouže. A klouže dost. Velmi nepříjemné až nebezpečné.
Když to porovnám s jinými auty co mám k disposici, nebo s předchozím povrchem volantu (stačí si šáhnout na překrytí airbagu), tak je cítit velký rozdíl. Prostě ostatní nekloužou a dá se bezpečně držet volant jednou rukou.
Stejně nepříjemně kluzký mi připadal volant v nové ix35, kterou jsem zkoušel a už jenom kvůli tomu volantu bych ji nechtěl.
To nemůže sakra Hyundai, když má něco opravit, přijít s něčím co je bezpečné a opravdu funguje?
maxipes: on změkne. Taky jsem dostal nový a připadal mi děsný. Teda, ta kůže je děsná doteď, ale už je trošku měkčí
i30 combi PDe 1.5 DPi 110k
i30 kombi CRDi Weekend Design 109 k (17-20), Cee'd SW 1.6 GDI 135 k (15 -17 )
i30 cw 1.6 CVVT 126 k (11 - 15), C-MAX 1.6 TDCI 109k (06 - 11), Punto 1.2 16V 80k (02 - 06)
6 x Š 120/125 (95 - 02)
i30 kombi CRDi Weekend Design 109 k (17-20), Cee'd SW 1.6 GDI 135 k (15 -17 )
i30 cw 1.6 CVVT 126 k (11 - 15), C-MAX 1.6 TDCI 109k (06 - 11), Punto 1.2 16V 80k (02 - 06)
6 x Š 120/125 (95 - 02)