mikkian píše:já než objednával i30 v kombi, byl jsem už rozhodnutý pro Chevroleta Cruze v naftě 120KW a plné palbě vycházel levněji než i30. Byl jsem tak rozhodnutý i kvůli tomu,že když jsem měl půjčenou i30 v naftě na týden, to auto vůbec nejelo - byla to ta slabší 1.6 CRDI - tuším 81KW. Proč sem ale píšu - v autě jsem najel asi 2.000km a musím říct,že když jsem si ho půjčoval, o jeho koupi jsem moc neuvažoval - 1. nečekal jsem, že bude uvnitř tak prostorné 2. nečekal jsem, že bude tak propracvané a promyšlené. Jedinou věcí, která mě štvala a proč sem píšu ohledně závad je ta, že když přes den svítilo sluníčko, rozehřátím se "roztáhl" ten plast nad budíkama a prostě povyjel, takže když jsem říznul zatáčku, ten plast z toho vypadl a mně většinou přistál na klíně. Co jsem se ale bavil s prodejcem, říkal,že to bylo u těch prvních verzí a těch "nejlevnějších". Asi měl pravdu, když jsem měl pak půjčenou jinou ve výbavě Style, bylo to bez problému. K tomu jsem byl okouzlen odkládacíme schránkama uvnitř vozu a když pak přišel kombi, ihned jsem měl jasno. 2dny před tím,než jsem šel objednat Cruze, valil jsem místo toho do Hyundaie.
Ať se tedy rozhodneš jak chceš, musím říct, že Hyundai by byla určitě dobrá volba. Byl jsem zarytý koncernista, doteď samá Škoda, ale když jsem teď chtěl objednávat Octavii a viděl ty ceny...
No právě,Octavka je drahá jek to prasátko a je celkem holá.Já mám rád ty všechny el.věcičky co člověka jenom rozmazlujou,proto od vás majitelu loudím jak na tom je i30