Zdravím vás klubáci,
mám takovej dotázek.. včera jsem se byl projet v jednom pěkným Fáčku 2006 110kW v automatu, bazar.
a v půli zkušební jízdy jsem zkusil přepnout na manuální režim a nic, převodovka stále řadila na plný automat
- na displeji mezi palivoměrem a teplotou se nezobrazí číslo převodového stupně,ale dál svítí režim D.
i přesto jsem samozřejmě zkoušel pákou + / - a nepodřazuje, neřadí.
hned vedle páky na pravo je odkládací přihrádka ve které je ale namontovanej medvěd a vypínač předních senzorů na parkování, tak mě napadlo, jestli
tam nějakej kontakt třeba..
slíbili, že se na to podívají,ale ptám se Vás zkušenejch:-), nestalo se to už někdy někomu, nějaká klasická závada třeba příp. nějaké řešení??.-)
Díky
Nejde tiptronic
Moderátoři: miooo, Moderátoři
- Reklama
Re: Nejde tiptronic
Kdysi se nam to stalo, byl presvihly sekvencni kabel, vymenen na zaruku a jestli si dobre pamatuju, stal by kolem 2000Kc. Prevodovka se pri poruse chovala plne automaticky.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
-
- *
Hmm, zajímavý, ono to auto je v komisi a majitel na to může mít času dost, prý mu volali a i když tvrdili že to nechá v hyundai serv. opravit,ale taky se na to může rovnou ...
protože to auto chci tak je otázka když mi dají cca 5 tis.slevu a bylo by to ,,jen tím,, kabelem, tak bych si ho vzal, existuje někdo kdo to v bazaru ,,na place,, pozná?
asi ne co..
protože to auto chci tak je otázka když mi dají cca 5 tis.slevu a bylo by to ,,jen tím,, kabelem, tak bych si ho vzal, existuje někdo kdo to v bazaru ,,na place,, pozná?
asi ne co..
SF 2,2 114kw AT
Elektrozavadu by mela poznat diagnostika, a snad i takova, kterou mame nekteri doma.
Idealni by i bylo, kdyby tam meli zvedak.
V jakym meste to stoji?
Idealni by i bylo, kdyby tam meli zvedak.
V jakym meste to stoji?
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
-
- *
Stojí Praze ve Štěrboholích a zvedák tam prý mají...já jsem uplný nováček Hyundai, ještě nevybavený
SF 2,2 114kw AT
Tam je ESA, ne? Napis clenovi Hujer, dela v Praze v Hyundai, profi diagnostiku ma, znalecky oko taky. Furt je lepsi zaplatit odbornikovi, ktery ti rekne, co s tim je, nez to pak koupit a vysypat do toho nesmysl. Jinak ale SF dobra kara, pokud ji zrovna neodejdou jeji specifika - treba setrvak
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
-
- *