Máš recht .... našel jsem to ve velkým TP, ale je to tam dost zmatečný tenhle rozměr plecháčů mám napsanej u rozměru pneu 175/65 R 14 r.i. T .... takže aby se v tom čert vyznal ale už to neřeším, zimáky mám nazutý na Borbetech a tenhle rozměr sedí přesně podle techničáku a tak plecháče dávám do frcu !!!cert píše:ET38 platí jen pro lité disky 6" široké, pro plecháče platí ET46 a ještě myslím je šířka disku jen 5,5".
Marťas, Pirelek jsem se zbavil, ani nevim jak .... vlastně vim a to díky pejskovi, protože se u mě stavil soused - pejskař a viděl jak sundavám Borbety s Pirelama a nahazuju nový Dezenty takže jsme dali řeč a já mu zdělil, že ještě slušný Pirelky zkusím prodat tady na klubu a on hned, že si je vezme pro mladýho na Hondu ... tak jsme si plácli za dva litry
Takže tady zkusim prodat plecháče ....apropo neříkals, že máš známýho pneuservismana ??? Třeba by je dokázal vystřelit za rozumnej peníz, 2000 kč i s poklicema ..... nejsou poškozený ani bouchlý ..
Zkoušel jsem je prodat u švagra, ale jeho servis je zaměřenej na velký náklaďáky, kamiony a stavební stroje .... takže osobáky maji jen jako vedlejší činnost ....