Mě to bouchá taky (zatím nijak neřeším), skočilo mi to znatelně zatím pouze několikrát, a to jen ve městě při rychlostech do 60 km. V Ústí se jedná o jeden "kruhový objezd" (Všebořice) kde to fakt skočí a pak v místech kde jsou od náklaďáku vyjeté koleje. Jsou to věci, které kazí dobrý pocit z tohohle jinak dobrýho auta.mmv píše:no, to je právě to co neudělají, tím by akorát přiznali že je nějaký problém a museli by ho řešit, ne jenom povolit aby si to lidi opravili sami, na druhou stranu jsou tu i tací, kteří jsou s autem téměř bezvýhradně spokojeni nic jim nebouchá, nic jim neuskakuje a ve 140ti jim to řere 3,5 litru , až mám pocit, že to co píšou, píšou nám všem naschvál
S autem máme najeto necelých 11 tisíc km a pořád se těším až si do něj znovu sednu za volant
Jezdíme nakupovat do Německa a vždy když vjedu na dálnici (bez omezení rychlosti) sešlápnu pořádně plyn ... Auto jede v pohodě tachometrových 160 - 180 Km/hod a nemám pocit, že je to nebezpečný (spotřebu na PC v tuto chvíli raději nesleduji ). Možná je to daný i kvalitou německé dálnice, ale auto sedí v pohodě a nic neskáče - to bych neriskoval. Pravidelně jezdím i po D 8 Ústí - Praha a při rychlostech 130 - 140 km/hod opět žádný problém.
Pokud to někomu skáče pravidelně v určitých místech, tak by bylo dobré, aby ten úsek vyzkoušel projet i ten, kdo tvrdí, že si odskakování vymýšlíme ...
Pokud se k problému bouchání a odskakování postaví čelem, tak auto nebude mít žádnou chybu Dobře se řídí, pohodlný a uveze spoustu věcí (posuvná zadní sedadla - perfektní věc). Dobrý poměr cena a užitná hodnota ... Jo jedna věc mě štve - nemá to hagusy a střešní nosič se přidělává jak na Škodě 120