sportovni pruziny na scoupe
Moderátoři: Tringi, Moderátoři
sportovni pruziny na scoupe
prosimk o radu vsechny scoupeckare jake jsou nejlepsi sportovni pruziny
a kdo jste je tam kupovali mam vybrane 3 druhy od 3900kc do 4500kc
blacku jestli muzes napis me jake jsi tam kupoval a za kolik ty tvoje co
tam mas by byli idealní
dekuji predem
a kdo jste je tam kupovali mam vybrane 3 druhy od 3900kc do 4500kc
blacku jestli muzes napis me jake jsi tam kupoval a za kolik ty tvoje co
tam mas by byli idealní
dekuji predem
lancia kappa 2.0 v5 20v 114kw
vysnene auto hyundai xg 350
- Reklama
Zdravim nejsem sic blecek ale myslim si ze tam ma enza jako ja pac jsem se snim o tom jednou bavil.Stali asi neco kolem 4500 kc a kupoval jsem je v usti (www.tuning-centrum.cz) a zasilaji to i postou.Snizeni je asi o 4 cm.
Tež mam sestnacky 205/45 et asi 38 a daval jsem pouze ty pruziny a dozadu 3 cm podlozku.A pred chvili jsem koukal do toho Usti a maji vyber ze tri druhu,Ventura primo na S-coupe turbo za 4420 kc a snizeni je o 40 mm, Pak Weitec unich ale nepisi zda jsou na turbo stoji 4550 a snizeni je 35 mm a pak tam maji od Mad primo na turbo za 3930 a snizeni je opet 35 mm.
..
kdyz ono je hezky ze tam pisou ze je to primo na turbo jenze scoupe turbo vazi jen o 45kg vic nez atmosferak takze je to uplne stejny auto ma to pouze jinej motor a prevodovku
takze nevim jesli koupit nejlevnejsi i kdyz tech 600 uz me nezabije
jakej na to mas nazor ty?
takze nevim jesli koupit nejlevnejsi i kdyz tech 600 uz me nezabije
jakej na to mas nazor ty?
Ja bych nekouka na rozdily auta,ale určite bych k Tomu prihližel ono 45 kg neni moc ale urcite to bude mit neco do sebe taky zalezi jek hodne to chces snizit on sice mezi 40 a 35 mm neni moc velkej rozdil jen pak zalezi jaky mate silnice a zda mas naky narazniky.Skousel jsem najit o vsech trech dodavatelich nejake informace,hodne pisou o tech mad(jako ze jsou z holadska ze po snizeni zlapsi jizdni vlastnosti,ze jsou testovane na normalnich silnicic a ze jsou setrne ke vsem zbylim dilum podvozku).O venturach jsem nic nenasel ale osobe kdybych se mel rozhodovat tak si koupim ty ventury i kdyz jsem se o nich nic nedohledal tak mi neco rika ze by mohli byt dobry.Znamej je ma sic na formanu a nak si nestezuje.
..
no prave ze tam mame sileny silnice a su z male vesnice a tam jsou silnice
na jare v havarijnim stavu jak vyjedu z vesnice tak uz je to v pohode
jako komfort bych volil mozna radsi jenze to auto uz je planovany jen jako
sportak pac jeste jedno a to je pohodlna limuzinka se silnam motorem
takze s coupe bude hodne jen na řádení a pokud se me to do leta povede
tak tech 170-185 koniku tam bude takze pro normalni jezdeni to stejne
nebude
na jare v havarijnim stavu jak vyjedu z vesnice tak uz je to v pohode
jako komfort bych volil mozna radsi jenze to auto uz je planovany jen jako
sportak pac jeste jedno a to je pohodlna limuzinka se silnam motorem
takze s coupe bude hodne jen na řádení a pokud se me to do leta povede
tak tech 170-185 koniku tam bude takze pro normalni jezdeni to stejne
nebude
..
a v cem je problem vzdit uz jsme to resili na icq za toho renaulta jsem dal 15000 a je to supr auto a ted muzu vklidu delat na scoupe a pritom mam porad cim jezdit zanacky jsem dal do depozita abych nemusel platit povinny ruceni a chteli za to jen 100kc a kdyz si pujdu na jare pro znacky tak je to bez poplatku to je v poho ne?
Pokud nechces aby to bylo jak koza tak bych vyskousel ty pruziny mad pisi o nich zajimave veci a slybuji ze by si auto melo zanechat sve jizdni vlastnosti i vzhledem ke snizeni.Atd skus si o nich neco najit pokud jsi uz tedy nehledal.
A jen tak mezireci nemluvily jsme spolu dnes v mimoni na sprintech?
A jen tak mezireci nemluvily jsme spolu dnes v mimoni na sprintech?