Opět pár styling&tuning fotek...
Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři
- Reklama
já je mam na stříbrno, to je taky špatné ?[/url]XMira píše:Ja asi nikdy nepochopim, proc se nekdo chce chlubit tim, ze ma vzadu bubnovy brzdy a jeste je natira na zluto????
Hyundai Getz 1,3/63kw cvvt Elegance 5HB Tundra Green
Mercedes Benz class G 2.9tdi rv.89 + facelift 2005
Daewo Nexia 1.5i 8V rv.92
R.I.P - Honda Civic původně 1,5/66kw
R.I.P - Fiat 126p (polski)
Mercedes Benz class G 2.9tdi rv.89 + facelift 2005
Daewo Nexia 1.5i 8V rv.92
R.I.P - Honda Civic původně 1,5/66kw
R.I.P - Fiat 126p (polski)
Taky je mám natřený. Není to o chlubení. Mám je nechat reznout? A abych bubny dělal načerno a třmeny vepředu načerveno, tak to bude z dálky vypadat, že vzadu brzy nemámXMira píše:Ja asi nikdy nepochopim, proc se nekdo chce chlubit tim, ze ma vzadu bubnovy brzdy a jeste je natira na zluto????
Hyundai Accent GLS, 1,5i, 12/1999, 5dv.,
PRODÁNO 05/2012
PRODÁNO 05/2012
Hehe! Tak to vypada, ze jsem pichnul do tuzingoveho hnizda! To sem necekal!
Tak ja zkusim vysvetlit muj nazor: Podle me je natirani bubnovy brzdy zlutou barvou maximalni a 100%ni tuzing. Autu to neprida ani klokana a brzdi to furt stejne. A chlubit se bubnama, je stejny, jako bych se na zavodech DH chlubil cantileverem.
Vim, ze se do me ted vsichni pustite, ale sorry - tak hluboko ze svych nazoru slevit nemuzu
Tak ja zkusim vysvetlit muj nazor: Podle me je natirani bubnovy brzdy zlutou barvou maximalni a 100%ni tuzing. Autu to neprida ani klokana a brzdi to furt stejne. A chlubit se bubnama, je stejny, jako bych se na zavodech DH chlubil cantileverem.
Vim, ze se do me ted vsichni pustite, ale sorry - tak hluboko ze svych nazoru slevit nemuzu
Kia Xceed GTline 1.5 T-GDI DCT
ex Opel Astra 1.4 110kW AT
ex i30 1.6 CVVT Tricolor Exclusive
ex Getz 1.4
ex Opel Vectra B 1.6
ex Getz 1.4
ex Opel Vectra B 1.6
Jo, urcite mas pravdu. Je to kazdyho vec. Proto jsem to neprezentoval jako jediny mozny nazor, ale jako neco, co proste jenom nechapu. Treba jsem tak nejak doufal, ze mi nekdo vysvetli, proc zduraznovat v podstate "slabiny" svyho auta. Ja chapu, ze si nekdo natre bubny nacerno, kdyz jsou zrezly. Ze stejnyho duvodu dokazu pochopit i stribrnou. Ale ty vyrazny kriklavy barvy mi unikaji. Podle me to je zkratka na urovni MHC, mracitek, falesnych vydechu, apod.
BTW: videli jste nekdy falesny vyfuk na oktavce? To je kousek! Mozna bych nekde i vystrachal foto......
BTW: videli jste nekdy falesny vyfuk na oktavce? To je kousek! Mozna bych nekde i vystrachal foto......
Kia Xceed GTline 1.5 T-GDI DCT
ex Getz 1.4
ex Opel Vectra B 1.6
ex Getz 1.4
ex Opel Vectra B 1.6
- M.a.d.y
- Kontaktovat uživatele:
kucí máme taky koncovku a né Fábijáckou slepou ale otevřenou universál, ale nejmám foto, zejtra vlastně už dneska ho udělám a pak ho semka hnedle dám .........když nezapomenu
Vozy:Renault 5 -zlikvidováno přes střechu, Ford Fiesta -Likvidace kůli neschodě s TP, Renault Clio 1,6 16V RSi 79kW(107koní) -nyní ještě mám(k prodeji), Hyundai Accent -s ním jezdím
Řidič:Služebáky - Ford Tranzit -valník, Ford Focus, Ford Focus C-Max
Řidič:Služebáky - Ford Tranzit -valník, Ford Focus, Ford Focus C-Max
Já jen když se vrátím k tomu barvení bubnů.....Proč ne???Viděl jsem to na Ivanovo Scoupé v reálu a myslím že kdyby měl buben natřenej na černo,tak by to nebylo ono...Takhle se mi to líbilo.Auto červený a bubny žlutý..
Hyundai Coupé 2.0 16v
138 vraníků a 4 očíčka..Krásný očíčka
GREY SHEEP (ŠEDÁ OVCE) tohoto klubu, ale nejsem sám!!
138 vraníků a 4 očíčka..Krásný očíčka
GREY SHEEP (ŠEDÁ OVCE) tohoto klubu, ale nejsem sám!!