Parkovacia brzda a xenoný

Osvětlení, signalizace, audio, pojistky.

Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři

Odpovědět
ironspeer

Parkovacia brzda a xenoný

Příspěvek od ironspeer »

Dobrý deň,

plánujem si kúpiť hyundai i30 všetko už mam vybraté už len uvažujem o Balíkoch... Chcem sa opýtať o vaších skúsenostiach s Elektronickou parkovacou brzdou + Elektrickým predným sedadlom.

Druhý balík o ktorom uvažujem sú Xenóny, podla recenzií sú tie Bixenoný slabé presnejšie vraj ide o diaľkove svetlá...Nie jaká vaša skúsenosť?

Ďakujem za informácie :hyu:
Reklama

Limitz
Kontaktovat uživatele:

Re: Parkovacia brzda a xenoný

Příspěvek od Limitz »

za 1. vzhledem k uváděné výbavě usuzuji že se jedná a novou generaci i30, a ta má svoje vlastní vlákno.... přesunu ti to tam
za 2. i30 nemá bi-xenony, ale jen xenony... tzn. že dálkové světla jsou halogenová a jsou zvlášť
:hyu: Hyundai Lantra 1.8 r.v. 1996 :hyu: R.I.P.
momentálně služební Audi A6 Avant 2,5tdi quattro 360 000km :D
Limitz89@seznam.cz
tomiboy
**

Re: Parkovacia brzda a xenoný

Příspěvek od tomiboy »

K paketu s EPB Ti poviem tolko, ze elektricka rucna je dobra vec, funkcne (mas volne ruky pri rozjazde kedze sa brzda sama odblokuje) aj dizajnovo (sedi to pekne do interieru + mas krajsiu a priestrannejsiu stredovu konzolu). treba brat do uvahy, ze pokial chces brzdu odbrzdit, musis byt zapasany, co je trosku take "buzeracne" minus, ak chces napr. narychlo sadnut do auta a posunut sa par metrov v ramci parkoviska. takisto neviem, co sa bude diat, ked bude vonku -15, ale primrznut moze aj obycajna brzda. v zime pri dlhsom stati sa neodporuca pouzivat epb.
Nastavovanie sedadla cez elektriku je tiez dobra featura, sedadlo si viest nastavit vo roznych smeroch a naklonoch.
k paketu mas este aj fukanie klimy na zadne sedadla.
Paket som dlhsie zvazoval, ale nakoniec som rad, ze som sa pren rozhodol.
i30 2012 1.6 GDI, Cool Red
Odpovědět

Zpět na „i30 2012- Elektronika“