PODZIMNI Sraz New Accent a jiných hyundai - PEVNOST HANIČKA
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Re: PODZIMNI Sraz New Accent a jiných hyundai - PEVNOST HANI
tak jsme dorazili i my v poradku-jako vzdy rychle a bezpecne,zpatecni jizdu jsme odmakal ja ,nebot me drahe polovicce nebylo nejak dobre ,spotrebu po rannim litani jsem stahl na slusnych-no nebudu vas moc drazdit,ale preci jen kdybyste chteli vedet tak prumer 4.5l/100 .
taky diky Rossovi za skvele odvedenou praci,bylo to super-proste skvely cely den se vsim vsudy,jinak to nejde popsat,uz se tesime na dalsi jarni srazik.
taky diky Rossovi za skvele odvedenou praci,bylo to super-proste skvely cely den se vsim vsudy,jinak to nejde popsat,uz se tesime na dalsi jarni srazik.
Hyu ACCENT MCT 1.5CRDi VGT rok: 10/2008 barva: 2X INDIGO BLUEMICA oil: TOTALQUARTZ9000 5W/40
- Reklama
Pánové krásné fotky!!!
Gandalf
nevím proč, ale tvůj odkaz mi nefunguje...
Gandalf
HYUNDAI IX55 3.0crdi V6 176KW
prodáno
NISSAN X-TRAIL 1.6 DCI 96KW
KIA SORENTO XM FL 2.2 145KW
NISSAN MURANO 3.5 V6 188KW
HYUNDAI GRANDEUR 3.3 V6 173KW
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
Koupeno: 03.08 ukradeno 02.14
prodáno
NISSAN X-TRAIL 1.6 DCI 96KW
KIA SORENTO XM FL 2.2 145KW
NISSAN MURANO 3.5 V6 188KW
HYUNDAI GRANDEUR 3.3 V6 173KW
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
Koupeno: 03.08 ukradeno 02.14
Gandalf píše:No, jestli už dnes Blesk007 realizoval tu dvojdenní verzi, tak má moc pěkné počasí Zítra podle aktuální předpovědi pro tuto lokalitu zatím uvádějí oblačno, o stupeň tepleji než dnes a pravděpodobnost srážek 0%. Tak se necháme překvapit
Já to dnes stihl, auto umyl a nakrémoval, tedy nikoliv kvůli Vám ale protože to touhle dobou vždycky dělám při pěkném podzimním dnu. Dál už budu do jara jen občas oplachovat
Ale umytím jsou teď líp vidět všechny ty škrábance. Tak ne, že budete chodit kolem auta, litovat ho a vykládat něco o přerážení nebo sekání rukou. Už jsme si to sami odstonali dost...
Tak zítra v 10 h na viděnou
JJ, super, stihli jsme Litice, Potštejn, rozhlednu v Žamberku a rodný dům Prokopa Diviše.....
.........
Tak jsem to domů dali za cca 2h 20min, ještě jsem se zdrželi u švagrové... Spotřebu nepočítám, za ty dva dny jsem najeli cca 500km a 1/2 nádrže si to vzalo .... Stálo to za to .
Pár fotek, ale je to z obouch dnů.... :
http://gloriet77.rajce.idnes.cz/28._a_2 ... i_Zamberku......#
Pár fotek, ale je to z obouch dnů.... :
http://gloriet77.rajce.idnes.cz/28._a_2 ... i_Zamberku......#
.........
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Perfektně zorganizovaný sraz. Ross si zaslouží velký dík a 1*.I pěkné počasí měl objednané naprosto dokonale na minutu-přesně v době,kdy jsme nasedali do aut a začali se rozjíždět domů,začalo pršet .
Rádi jsme vás všechny zase po půl roce viděli.
Rádi jsme vás všechny zase po půl roce viděli.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
martine-funguje jen musis si na strance kliknout na nazev sraz hanicka,ma tam vice albMartun píše:Pánové krásné fotky!!!
Gandalf
jinak vsem kteri delali fotecky- diky za pekne fotky,dovolim si je postahovat a uchovat pro svou potrebu,velke diky
Hyu ACCENT MCT 1.5CRDi VGT rok: 10/2008 barva: 2X INDIGO BLUEMICA oil: TOTALQUARTZ9000 5W/40
Předem bych chtěl moc a moc pochválit Rosse byl to super sraz ... s tím nejlepším programem, na kterém jsem kdy byl !!!! Jak píše Borek ... ten plantážník měl fakt zabukovaný i počasí přesně jak jsme se rozloučili, začalo pršet prostě přesný načasování !!!! Taky jsem zase rád viděl i naše skalní plantážníky a samozřejmě i plantážnice
Domů jsem dorazil okolo půl deváté ..... trochu jsem se zaseknul v Pardubkách ale na moji omluvu bych uvedl, že dost pršelo a byla tma jako pytli. Za to musim ale pochválit Garmina jednak našel cestu až do Žamberka na parkoviště, ale hlavně mě vyvedl z Pardubic na dálnici ...... bez něj bych tam jezdil snad ještě teďka
Najel jsem skoro 400 kiláků a i když jsem to domů docela mastil, tak PP ukazoval sp. 6.6 litrů .... ale jinak té dálky nelituju. Spanilá jízda po Orlických horách neměla chybu a Ácu jsem před zimním lenošením aspoň trochu protáhnul
Už teď se těšim na další ( JARNÍ ) sraz .... že by proběhla ta Červená lhota
Domů jsem dorazil okolo půl deváté ..... trochu jsem se zaseknul v Pardubkách ale na moji omluvu bych uvedl, že dost pršelo a byla tma jako pytli. Za to musim ale pochválit Garmina jednak našel cestu až do Žamberka na parkoviště, ale hlavně mě vyvedl z Pardubic na dálnici ...... bez něj bych tam jezdil snad ještě teďka
Najel jsem skoro 400 kiláků a i když jsem to domů docela mastil, tak PP ukazoval sp. 6.6 litrů .... ale jinak té dálky nelituju. Spanilá jízda po Orlických horách neměla chybu a Ácu jsem před zimním lenošením aspoň trochu protáhnul
Už teď se těšim na další ( JARNÍ ) sraz .... že by proběhla ta Červená lhota
Ssangyong Korando 1.5 GDI 2024
Fiat Tipo 1.4 T-Jet 2018 Red Amore - prodaný
Yamaha Midnight Star 1300 De luxe
New Accent 1.6i CVVT celadon blue - prodaný
Fiat Tipo 1.4 T-Jet 2018 Red Amore - prodaný
Yamaha Midnight Star 1300 De luxe
New Accent 1.6i CVVT celadon blue - prodaný
Chtěl jsem jako vloni vyfotit Accentíky a spřátelené typy z ptačí perspektivy, ale nestíhal jsem.
Přijel jsem na letiště až odpoledne, skočil do letadla a přiletěl asi už pozdě. Cca kolem 15 hodiny.
Letěl jsem ještě přes Pastvinskou přehradu na Haničku a nikde jse Vás nenašel. Přikládám alespoň
fotky kempu a přehrady.
Nakonec ještě odkaz na video, jak jsem prolétal mezi mraky k matičce zemi. Má to asi 120M:
heslo pro stažení: Accent http://www.ulozto.cz/x7ZQ7C7/p1010250-mov
Přijel jsem na letiště až odpoledne, skočil do letadla a přiletěl asi už pozdě. Cca kolem 15 hodiny.
Letěl jsem ještě přes Pastvinskou přehradu na Haničku a nikde jse Vás nenašel. Přikládám alespoň
fotky kempu a přehrady.
Nakonec ještě odkaz na video, jak jsem prolétal mezi mraky k matičce zemi. Má to asi 120M:
heslo pro stažení: Accent http://www.ulozto.cz/x7ZQ7C7/p1010250-mov
- Přílohy
-
- P1010244.JPG (67.1 KiB) Zobrazeno 1561 x
-
- P1010239.JPG (69.82 KiB) Zobrazeno 1561 x
-
- P1010238.JPG (62.09 KiB) Zobrazeno 1561 x
Naposledy upravil(a) Rudolf dne 30 zář 2012, 12:16, celkem upraveno 1 x.
Přehrada:
- Přílohy
-
- P1010241.JPG (62.19 KiB) Zobrazeno 1561 x
-
- P1010240.JPG (66.02 KiB) Zobrazeno 1561 x
Rudolf: Skvělá práce, jako obvykle - v tu dobu jsme se zhruba vraceli spanilou jízdou od pevnosti na parkoviště před kempem a rozjížděli jsme se pak něco po 17. hodině. Ale fotky super a video úžasný
Já věděl, proč jsem chtěl být od malička pilotem
edit: Odkaz na fotky jsem upravil
Já věděl, proč jsem chtěl být od malička pilotem
edit: Odkaz na fotky jsem upravil
Naposledy upravil(a) Gandalf dne 30 zář 2012, 11:48, celkem upraveno 1 x.
Accent 1.4i Active - Continental Silver (10/2008-4/2015) prodáno
Pěkné, nejvíce se mi líbí ta seřazená řada "tanků" u pevnosti. Kam se na ně hrabe T-34
Accent 1.5 CRDi ELEGANCE - Black Ebony
Dík Vám za pochvalu. Také jsme v pořádku dojeli domů . Už se těšíme na další sraz. A tady je nějaké to foto.
- Přílohy
-
- P1040850.JPG (207.75 KiB) Zobrazeno 1522 x
-
- P1040848.JPG (206.84 KiB) Zobrazeno 1522 x
-
- P1040842_panorama.jpg (149.31 KiB) Zobrazeno 1522 x
Getz 1.4 r.v. 2008
- Přílohy
-
- P1040851.JPG (236.43 KiB) Zobrazeno 1522 x