ACCENT 2006 PROBLEM VYFUK
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
-
ACCENT 2006 PROBLEM VYFUK
AHOJ NEMA TADY NEKDO KONTAKT NA NEKOHO KDO DELA REPLIKU KONCOVEHO DILU VYFUKU??UZ HO MAM KO.
A NOVY JE POUZE ORYGINAL A TO JE CENA 8300 A TO JE SILA.NEBO NEVITE ZDA SE DA DO ACCENTU 2006 1,4,71,3 KW POUZIT KONCOVY DIL Z PREDESLE VERZE?MA JEN NA POHLED JINE ZAVESENI ALE TO BY NEBYL TAKOVY PROBLEM.PORADTE PROSIM
A NOVY JE POUZE ORYGINAL A TO JE CENA 8300 A TO JE SILA.NEBO NEVITE ZDA SE DA DO ACCENTU 2006 1,4,71,3 KW POUZIT KONCOVY DIL Z PREDESLE VERZE?MA JEN NA POHLED JINE ZAVESENI ALE TO BY NEBYL TAKOVY PROBLEM.PORADTE PROSIM
- Reklama
Re: ACCENT 2006 PROBLEM VYFUK
Obejdi vrakáče v okolí, pak zvaž koupi jakéhokoliv z nějaké 1,4 a upravit. No a nebo koupit nějakej UNI tunningovej .
.........
-
JO Z VRAKOVISTE ME TO TAKY NAPADLO ALE CHTEJ ZA TO TAKY HODNE PENEZ A BUH VY V JAKEM JSOU STAVU MAM PREPAZKU ZACINA JEMNA PRDET NO KEZ BY TAM SEDNUL TEN Z PREDESLEHO ACCENTU VYPADA SKORO STEJNE A CENA DESETINOVA
Nechápu jak můžeš mít u roku 2006 konec výfuku KO.
Já mám Accenta 1999 model 2000 a pořád tam mám originál výfuk z továrny.
Já mám Accenta 1999 model 2000 a pořád tam mám originál výfuk z továrny.
Hyundai Accent LC 1.3 12V,3dvéřák,prodán
Hyundai Sonata EF 2.0 16V 2003
-
no neni uplne ko ale uz mi urezly uchycovaci tyce to se prevarilo ale ted je slyset duty zvuk cele potruby je ok ale jde to slyset z koncoveho dilce,takze prepazky v cudu.ty predesle modely accentu byly mnohem lepsi ja bych tu chybu s koupi noveho uz nikdy neopakoval od doby co jsem jej koupil a to jsem kupoval nove jsou s tim jen problemy navic nejsou repliky a odchazi dost dilcu.v hyundai mi rekli ze s koncovym dilcem byly nejake problemy proto neni v replice.tudiz hledam nejake reseni ohledne vymeny nebo prevareni uchytu na vyfuku ze starsi verze ale nevim zda nebude nejaky problem kdyz jej vymenim za predchozi verzy.do toho me nastvaly i gumy koupil jsem barumky minuly rok.super jizdni vlastnosti ale ted po ujeti 6000 je to jako jezdit na zimnich strasny hluk barum bravuris 2.tak prosim poradte nekdo jak vymenit a za co ten vyfuk ta cena 8300 je sila.
Co víc chceš poradit??? "Obejdi vrakáče v okolí, pak zvaž koupi jakéhokoliv z nějaké 1,4 a upravit. No a nebo koupit nějakej UNI tunningovej ".
.........
Dej tam nějaký uni tuningový,co nejmenší,ať to nedělá moc kravál.. Anebo ten vrakáč,jestli se ti to chce absolvovat.Mě už teda na vrakáči nikdy neuvidí,nerad se bavím s lidma co mají sotva obecnou školu.
Hyundai Matrix 1.5 CRDi VGT 81kw
-
dekuji za radu ale i tak tuningovej musis upravit a uchytit ho tam a i na trubku ho musis predelat a opravdu by to i tak kricelo musim tedy zkusit nakej z predesle verze a doufat ze se mi nezvedne spotrba
zeptej se tady
http://www.hyundaivrakoviste.cz/
http://www.hyundaivrakoviste.cz/
Hyundai Accent LC 1.3 12V,3dvéřák,prodán