![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Brick wall ](*,)](./images/smilies/eusa_wall.gif)
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Moderátoři: Martun, Moderátoři
on to urcite urobil ako revanz za ten tvoj trik, aby si to viac neskusal ...Vilda píše: pustil stěrače na sucho po skle
Tohle bych možná pochopil, kdybych ho takhle opravdu chtěl očůrat s foliema na předních bočních .... ale já mám přední čistýricci píše: on to urcite urobil ako revanz za ten tvoj trik, aby si to viac neskusal ...![]()
![]()
No přesně tohle jsem myslel. šel po světlech, tj jejich nastavování..69pavel píše:tak u mne prvni co bylo tak sahal po nastavovani vysky svetel zda fungujou ..
Dej, je to o něčem jiném.. anebo ty co tam namontoval Pablo.. (ted na ty srazy nějak kašle) má tam tři fanfáry a nezadá si s kamiónem! Neskutečnej zvuk.. to spadne i veverka ze stromu..Vilda píše: ... Taky si zatroubil a vyloudil tak zvuk kvičícího vepříkaten origo klakson je prostě příšernej
asi tam hodim ten, co máš na Ácovi ty .....
možná prošel, ale nepřejel bys ani práh u nich ve vratech...Vilda píše:
Zajímavý bylo, že si vůbec nevšímal rozměrů pneu a elektronů ... kdybych měl nazutý třeba dvacítky a na nich tenoučkou gumičku, tak bych prošel v pohodě ....
Kdybych tohle věděl, jak na tomhle STK kašlou na rozměry pneu a disků, tak jsem možná jako první měl na Ácovi 17kyMartun píše: možná prošel, ale nepřejel bys ani práh u nich ve vratech...
Vilda píše:Kdybych tohle věděl, jak na tomhle STK kašlou na rozměry pneu a disků, tak jsem možná jako první měl na Ácovi 17kyMartun píše: možná prošel, ale nepřejel bys ani práh u nich ve vratech...abych se přiznal, tak nikdy jsem nedával na auto jiný kola než ty, co byly povolený ....
![]()
Ale esteticky je rozdíl markantní .... mezi průměrem 14 a 15 je rozdíl skoro neznatelný, ale hodit na Ácu 16ky nebo 17ky, to už bouchne do očí![]()
Díky tomu, že jsem byl vždycky za vzorňáka ( co se týče rozměrů), tak jsem nepoznal ten zážitek z velkých koltaky jsem vždycky razil názor, že větší balón a menší průměr zajišťují lepší jízdní konfort .... ale je to omyl
po přechodu na větší kola a menší profil se žádné negativní překvápko nekonalo ... naopak, Áca je stabilnější ve všech režimech jízdy a ani na rozbitých silnicích to není k horšímu ....
Tady je vidět nastavení priorit na různých stanicích technických kontrol .... na jedné bazírují na určitých věcech a na další je to úplně jiný ... možná koupim nějaký super velký kola a narvu je na Acoušea za dva ročky sem v klídku přijedu na prohlídku
david ma mimco, jazdi fabkou.. accent myslim este existuje, posledne roky mal uz vsak 15tky.. ma teraz zrejme ine veci ako chodit semGandalf píše:Jo, akorát David C3 si dodnes ještě nepřečetl mou pozvánku na poslední sraz, kterou jsem posílal v půlce srpna. Takže kdoví, jak je na tom jeho Áca, když tenkrát prikúpili tú Škodu...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |