Další tuning Scoupe
Moderátoři: Tringi, Piskotkiller, Moderátoři
- Yurii
- Moderátor
- Bydliště: Taková prdel jménem Praha kdesi ve střední Evropě :-D
- Kontaktovat uživatele:
Další tuning Scoupe
Už se tu probíraly různé tuningy starších Scoupe ale vesměs nebyly nic moc, buďto přeplácaný a ošklivý. Co byste říkali tomuhleScoupe 1993? Mě se docela líbí
Na cardomain.net se dá najít docela dost obrázků
Našel jsem ještě jedno parádní Scoupe 1995
Na cardomain.net se dá najít docela dost obrázků
Našel jsem ještě jedno parádní Scoupe 1995
- Reklama
Re: Další tuning Scoupe
To není vůbec špatné,ale už se těším až Vám představím na jaře moje scoupé,už ted nevypadá špatně ale planuji něco mnohem poutavějšího Mám v něm už 3 motor,ty předtím nevydrželi moje nároky.Můj aktuální výkon je cca 150PS.Předtím jsem měl cca 170PS bez naprogramování ř.jed!!!Ale ten jezdil jen měsíc ,nalil jsem 102 okt. benzín který lije můj kamarád do závodáků a asi po hodině se mi propálili písty(chvíli jsem si připadal jak při startu letadla,nekecám muselo to přidat tak 20% výkonu nechápal jsem,ale stranda něco stála) ...mám pár dobrých tipů jak zvýšit výkon,kdyby někdo chtěl rád se podělím
Hyundai Scoupé 1.5i TURBO
- Yurii
- Moderátor
- Bydliště: Taková prdel jménem Praha kdesi ve střední Evropě :-D
- Kontaktovat uživatele:
Nojo ale jestli nevidím špatně tak ty ho chceš prodat... Poslední dobou sleduju Scoupe na prodej na par serverech a našel jsem tam to tvoje... 3koda že ty prachy budu mít až v únoruBowie píše:To není vůbec špatné.... ...mám pár dobrých tipů jak zvýšit výkon,kdyby někdo chtěl rád se podělím
Ano chtěl jsem ho pradat,chtěl jsem vyzkoušet něco nového.Ale pak jsem se vzpamatoval a nechám si ho a ještě na něm zapracuji!!!!!!!!Znám ho do posledního sroubku a tak by se mi sním těžko loučilo Sakra ale byli to i nervy,než jsem to dal do pořádku...
Hyundai Scoupé 1.5i TURBO
Žádný se nekoná a nekonal,to byly pouze moje nervy na pochodu!!! Mozek nevěděl co ústa povídají!!!Hujer píše:Ivane krasa, mas co dohanet treba to vinovy hmmm! Ne delam si legraci i original ma neco do sebe. A jak to vypada s tvym prodejem?
Je to krásný,když je to třeba malinko vytuněný,ale chechtáčky na to nejsou a mě stačí origoš !!
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)