Mám zakoupenou jednotku E85 – Eco Technology za 2700kč.Jsem s přestavbou velice spokojený.Mám auto Hyundai accent 2004 po vychytání a nastavení jednotky pro optimální spotřebu a výkon není žádný problém.Mám nastaveno studený start 40%,prodloužení vstřiku 16%.Startování zatím okolo 2 nad 0 je na první škrtnutí.Spotřeba se zvýšila o 1.5 litru což je dobré.Ale mám takovou zkušenost s kvalitou e85.U TANK ONO se mi 2x stalo že auto nechtělo do otáček a cukalo i vůně u studeného motoru byla ne lihová ale smrad jak po syntetickým ředidle. Po natankování u Wágnerová v Táboře vše v pořádku.Auto ani jednou necukne a jede za plynem.To znamená že není něco v pořádku.A ještě zajímavost,žádná výměna palivového filtru jenom jsem vyměnil svíčky Brisk LPG.Jinak jsem hodně spokojen.
Více zde: http://www.jezdimlevne.com/diskuse-a-vase-zkusennosti/
E85
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Reklama
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Re: E85
XMira-co ve dvou Když si dělat reklamu,tak pořádně-už to má nakopírované ve 3 vláknech a i založené spec.vlákno .
Mimochodem-s Tank Ono(i E85-těžko se na klubu najde někdo,kdo na E85 jezdí déle )mám letité a jen dobré zkušenosti Takže tohle považuji za reklamu na krabičku a ještě svoji(nebo své příbuzné) benzínku
Mimochodem-s Tank Ono(i E85-těžko se na klubu najde někdo,kdo na E85 jezdí déle )mám letité a jen dobré zkušenosti Takže tohle považuji za reklamu na krabičku a ještě svoji(nebo své příbuzné) benzínku
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Tohle není reklama ale holý fakt.Já také rok a půl tankoval v ONO a vše bylo v pořádku až do minulého měsíce...Protože Wágnerka má o 1kč dráž na litru.A tak zvaná krabička musí být protože by auto na E85 špatně jelo a v zimě startovalo.Borek píše:XMira-co ve dvou Když si dělat reklamu,tak pořádně-už to má nakopírované ve 3 vláknech a i založené spec.vlákno .
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Věříme ti,ale už prosím tě příště nepiš stejný příspěvek do tolika vláken.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor