ahoj, moc děkuji, že jsi mi napsal komentář, nicméně četl jsem Tvou celou recenzi na moje.auto.cz, takže už jsem trochu v obraze... )doktorbartollo píše:jecmenek:
mne minulý týždeň prišlo objednané i30 1,6MPI automat. Nemám síce kombi, ale tak hatchback nemôže byť až taký iný... Skúsenosti sú nasledovné: 6. stupňový automat radí veľmi dobre, aj keď musím poznamenať, že pri podraďovaní je trošku cítiť malé kopnutie, respektíve, že viem, že automat podradil. Niekedy mám pocit, že automat nevie, ktorý stupeň má zaradiť. Ale toto sú také maličkosti, ktoré bežnú jazdu nekazia. Zatial som v zábehu, takže veľkú dynamiku s autom nepredvádzam, ale auto sa mi zdá výkonovo dostatočné. Predtým som mal Focusa 1,8 TDCi, takže s tým sa to nedá zrovnávať, ale to ticho, ktoré pri jazde zažívaš a komfort je na nezaplatenie. Naozaj to auto je veľmi tiché. Spotreba sa mi zatial drží podľa PP 6,4 litra na 100km a to jazdím tak 40% mesto a 60 mimo. Na dialnici som zatial nebol... Takže ohľadne spotreby je maximálna spokojnosť !!!! Rátal som tak 8 litrov...
Určite si objednal dobre, teš sa na nové auto
ale moc díky, že jsi mi napsal - uvidím, jaké to bude ještě včetně LPG, to bude taky zajímavá zkušenost...