Kdo smazal?
Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři
Kdo smazal?
Ten, kdo smazal téma " KDYŽ SE NEDAŘÍ " ať mi vysvětlí třeba přes SZ proč tak udělal. Takže čekám na vysvětlení.
Rade622
Rade622
Už sem nechodím, pokud mě chcete nakontaktovat, pak na mail.
- Reklama
Presne tak jak pise Vipe .... vysvetlim a zamknu ... vsak vite ...
Proc mazat ... ?? Jo a navic mam pocit, jako by tu posledni dobou mizely i jednotlive prispevky ... A nebo je to mozna jen muj pocit nevim .... Ale neco jsem hledal, o cem jsem vedel, ze jsem cetl a vyhledavac me to nenasel ... (asi jsem hledal blbe) Verim, ze to nikdo nemaze naschval ....
Proc mazat ... ?? Jo a navic mam pocit, jako by tu posledni dobou mizely i jednotlive prispevky ... A nebo je to mozna jen muj pocit nevim .... Ale neco jsem hledal, o cem jsem vedel, ze jsem cetl a vyhledavac me to nenasel ... (asi jsem hledal blbe) Verim, ze to nikdo nemaze naschval ....
Coupe 2.0 r.v. 2005 GK - 105.1/6000
Lantra 1.6 r.v. 1992 16V G4CR DOHC 84/6200
Lantra 1.6 r.v. 1992 16V G4CR DOHC 84/6200
Mám to v práci, stejně jako screen obrazovky jak tam Xmrak přiznává že v té impreze jel kromě jeho bráchy i někdo kdo znal policajty a že díky jim to dopadlo tak dobře, ale to byl příspěvek na který jsi reagoval ty. Já mu akorát napsal že je ještě větší imbecil, než jsem si myslel, a že mu ten hoch, co chtěl zaplatit škodu po pojišťovně asi nakopal prdel, když si přečetl co o něm píše a uviděl svou IMPREZU 5A5 55-55 v poškozeném stavu i s popisem ovlivnění policajtů aby to hodili na řidiče, který z místa nehody ujel, teda plní kancelář pojistitelů. To někdo nerozdýchal. Jo a že mě nazval kokotem, to jsi jistě zaregistroval, že v tom ryji jako svině v bukvicích a jiné radosti.
Takže KDO TO SMAZAL, JAK DALEKO SAHAJÍ PRSTY XMRAKA?
Pokud se to bude opakovat, mám stránky co mě zbyly z hyundaisrazu, ty nesmažete.
Rade622
Takže KDO TO SMAZAL, JAK DALEKO SAHAJÍ PRSTY XMRAKA?
Pokud se to bude opakovat, mám stránky co mě zbyly z hyundaisrazu, ty nesmažete.
Rade622
aha.... no to, ze tady nekdo pise nekomu, ze je kokot, jsem si vsiml... a nejak se mi takova rekace nelibila... Proto jsem reagoval po svym - jen na tu cast, co jsem cetl - puvodni clanek mi unikl - asi... Pokud to mely byt ty kuse informace od xmraka, tak klobouk dolu... :/
Jo a jeste drobnost - jestli moznost to znicene vlakno obnovit, tak jsem pro. A taky pro nakopani do prdele toho, co to smazal.
Jo a jeste drobnost - jestli moznost to znicene vlakno obnovit, tak jsem pro. A taky pro nakopani do prdele toho, co to smazal.
Felotrone, můžeš začít .. Xmrak mě poprosil, jestli to můžu smazat když to založil. Prvně jsem váhal, jestli jo nebo ne.. Přišlo mi zbytečný znova řešit zdlouhavě zda to smazat nebo ne.. A proč jsem to udělal. 1) v tomto tématu nebylo jediné slovo o Hyundaích, což nás spojuje a kvůli čemu tady jsme. 2) nebyla tam jediná rada, která by byla užitečná. 3) Myslel jsem, že tím zastavím vzniklé hádky, které jsou zbytečný.. Každej si můžem myslet o někom co chce, ale je lepší to řešit přes SZ nebo e-mail. Nemusí toho být celý forum.
Klidně se vzdám funkce admina, pokud to někomu ublížilo.
A teď do mě kluci
A teď do mě kluci
Hyundai Accent GLS, 1,5i, 12/1999, 5dv.,
PRODÁNO 05/2012
PRODÁNO 05/2012
Vito, nemyslím si že tu někdo promazává staré příspěvky. Já jediný co mažu je když to někomu kravne a omylem pošle 2 stejný odpovědi za sebouVita píše:Presne tak jak pise Vipe .... vysvetlim a zamknu ... vsak vite ...
Hyundai Accent GLS, 1,5i, 12/1999, 5dv.,
PRODÁNO 05/2012
PRODÁNO 05/2012
Jsem proti mazani maximalne souhlasim s uzamknutim.Jirka píše:Felotrone, můžeš začít .. Xmrak mě poprosil, jestli to můžu smazat když to založil. Prvně jsem váhal, jestli jo nebo ne.. Přišlo mi zbytečný znova řešit zdlouhavě zda to smazat nebo ne.. A proč jsem to udělal. 1) v tomto tématu nebylo jediné slovo o Hyundaích, což nás spojuje a kvůli čemu tady jsme. 2) nebyla tam jediná rada, která by byla užitečná. 3) Myslel jsem, že tím zastavím vzniklé hádky, které jsou zbytečný.. Každej si můžem myslet o někom co chce, ale je lepší to řešit přes SZ nebo e-mail. Nemusí toho být celý forum.
A teď do mě kluci
Do rite te stejne kopnu - alespon symbolicky, hned jak te uvidim (bo kvuli tomu nepojedu do DB, ze...)
1.) Treba ve vlaknech meteo, Vo tom to je apod. neni snad ani napsany Hyundai a stejne je tam toho plno... A v tohle se resila bezpecnost silnicniho provozu - to si mysim k autum patri.
2.) I rada nekdy muze uskodit
3.) Lepsi je s vse se slusnosti vyrikat. Unik nekam do SZ a pod. neuznavam.
Zadam o obnoveni smazaneho vlakna - diky
PS: Tvou funkci ti nechame (rozhodl jsem tak z pozice nastenkare - co je na nastence, to je pravda
jirko
Tak za prvé- není slušné smazat diskusi která probíhá a není vyloženě sprostá.
Za druhé - je to od tebe podraz, měl jsi prve před smazáním diskusi zamknout.
Pokud se na tebe obrátí kdokoliv, na místě by byl dotaz o ZRUŠENÍ celého vlákna.
Máš snad nějaký důvod proč mažeš aktivní vlákno? Jen na žádost jednoho člena?
I ta vlákna která nejsou vyloženě Hyundai můžou třeba někomu něco přinést, třeba to, že pokud jsou to policajti z Příbrami a máš v autě někoho kdo je zná nejsi nikdy vinen. To je velké poučení pro malého člověka.
Takže prosím OBNOV PŮVODNÍ DISKUSI a pak zanech admina.
Rade622
Za druhé - je to od tebe podraz, měl jsi prve před smazáním diskusi zamknout.
Pokud se na tebe obrátí kdokoliv, na místě by byl dotaz o ZRUŠENÍ celého vlákna.
Máš snad nějaký důvod proč mažeš aktivní vlákno? Jen na žádost jednoho člena?
I ta vlákna která nejsou vyloženě Hyundai můžou třeba někomu něco přinést, třeba to, že pokud jsou to policajti z Příbrami a máš v autě někoho kdo je zná nejsi nikdy vinen. To je velké poučení pro malého člověka.
Takže prosím OBNOV PŮVODNÍ DISKUSI a pak zanech admina.
Rade622