Kdo smazal?
Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři
- Reklama
Neber to prosim nijak zle ... Ja jsem mel jen takovy dojem ... Ale jak jsem psal, tak jsem asi spatne hledal ....Jirka píše:Vito, nemyslím si že tu někdo promazává staré příspěvky. Já jediný co mažu je když to někomu kravne a omylem pošle 2 stejný odpovědi za sebouVita píše:Presne tak jak pise Vipe .... vysvetlim a zamknu ... vsak vite ...
Proc mazat ... ?? Jo a navic mam pocit, jako by tu posledni dobou mizely i jednotlive prispevky ... A nebo je to mozna jen muj pocit nevim .... Ale neco jsem hledal, o cem jsem vedel, ze jsem cetl a vyhledavac me to nenasel ... (asi jsem hledal blbe) Verim, ze to nikdo nemaze naschval ....
Coupe 2.0 r.v. 2005 GK - 105.1/6000
Lantra 1.6 r.v. 1992 16V G4CR DOHC 84/6200
Lantra 1.6 r.v. 1992 16V G4CR DOHC 84/6200
Jirku bych nekamenoval určitě to myslel dobře ale zle proved. Je pravdou že smazal vlákno na žádost toho kdo to vlákno založil a neudělal to z vlastní vůle. Chtělo to volit jiné řešení ZAMKNOUT. Chyby děláme každý a Jirka si to vybral tekon no to se stane.
Škoda že jsem nečetl ty poslední příspěvky, ale jestli tam bylo opravdu napsáno to co píše rade622 tak se nedivím že to chtěl Xmrak smazat. Tyhle informace si měl nechat pro sebe a ne je takhle veřejně prezentovat, ale to už je jeho věc. A ty vzájemný urážky
Škoda že jsem nečetl ty poslední příspěvky, ale jestli tam bylo opravdu napsáno to co píše rade622 tak se nedivím že to chtěl Xmrak smazat. Tyhle informace si měl nechat pro sebe a ne je takhle veřejně prezentovat, ale to už je jeho věc. A ty vzájemný urážky
Jirka: udelal jsi dobre a opovaz se vzdat se funkce admina, byl jsem pro Tebe a porad si stojim za tim, ze jsi dobrej, i kdyz tu treba nejsi tak casto.
xmrak: na tvem miste bych nerozsiroval nic o znamostech s policajty, tohle nikdy nedela dobre a sam vis, kterej ***** se Ti vzdycky ozve...
a samozrejme, pokud zalozis vlakno, mas i pravo na to ho zrusit...a priste si zkuste nenadavat.
xmrak: na tvem miste bych nerozsiroval nic o znamostech s policajty, tohle nikdy nedela dobre a sam vis, kterej ***** se Ti vzdycky ozve...
a samozrejme, pokud zalozis vlakno, mas i pravo na to ho zrusit...a priste si zkuste nenadavat.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kromě Xmraka? Nic. Kromě toho, že tady bylo vylepené o mě že jsem kokot půl dne taky nic.Kromě toho že je tu ukázáno, že kdo má známosti je king taky nic. Co mám ještě napsat? Jak dlouho ještě budem ustupovat lidem, kteří neuznávají nic kromě sebe?
I ty Brute?
Rade622
I ty Brute?
Rade622
Už sem nechodím, pokud mě chcete nakontaktovat, pak na mail.
Takze ten screen budes nekam posilat? Ministerstvo? Policie? Vedi, kdo je ten pan xmrak? K cemu Ti to proboha je? Na Tvym miste bych to vytiskl a pouzil na toalete...to jsi teda king...kazdej mame naky ty znamosti, ty se svoji naturou mozna ne...komplexy, komplexy...mimochodem, nekolikrat tu bylo napsano, ze znacka 5A5 5555 (a bylo poznat, ze si nekdo hral v malovani) nepatri na tento vuz, bylo to v komentari k fotce...
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP