dnes som sa zaradil do klubu Kayaba owners
po miernych utrapach (tymto pozdravujem oddelenie atikoroznej ochrany u
![Hyundai :hyu:](./images/smilies/eusa_boohoo.gif)
) som vymenil zadne tlmice. Co ma zarazilo pri vymene bol fakt, ze na obidvoch starych tlmicoch boli naopak namontovane koncovky, co sposobilo mierne vyoseniegumoveho bazmeku podtym. Tak som to dal podla manualu a vlastnej hlavy a vyzera to okay. Spodny siel povolit klucom na kolesa (19) a pol metrovou rurkou, s hornymi som sa natrapil brutalne. Asi zle narezane zavity, lebo to proste nechcelo na oboch stranach po jednom srobe povolit. mal som solidny vercajch a nakoniec to metodou odkrutit otacku, nastriekat WDckom, zasrobovat pol otacky nakoniec slo. Moc miesta tam nie je, velkost srobu je 14tka. najlepsia nejaka kvalitna racna (cca 25cm rucka) a kvalitny chrom-nikel orech. Moc pokusov clovek mat nebude
![Sad :-(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Oba mando tlmice nevyzerali nijak extremne zle, trochu tazsie sa rozoberali prachovky a dorazy, kedze ano vrchna matica prihrdzavela tradicne nafest
presiel som s tym dnes asi 250km. Subjektivne dobre, najma v zakrutach na priecnych nerovnostiach a odskokoch to tolko neodskakuje do strany. Sli sme 4 + plny kufor, na dialnicnych mostoch sa mi zto zdalo trochu rozhojdanejsie ako original bambusy. Predne som zatial nemenil, nemam stahovah na pruziny a tak to vymenia v servise za tazke love. Pre info, za vymenu chcu servisy v Brne a okoli (5) sumu od 2000 do 4000kc (za predne a zadne), co je IMHO zdieranie najhrubsieho zrna