tak přidám také svoji trošku ohledně převodovky svého "pátečního kusu"
jak tady bylo již popsáno převodovka se zapomíná na nižší stupni a při přezazení tě málem prohodí oknem. Ta moje ještě aby toho nebylo málo na 6st. když má náladu tak natáhne ani z kopce. Reklamovano v servise a bylo mi řečeno že to že natáhne má spojitost s "funkčností" mého tempomatu jak jsem již zde popisoval. Nic méně kopání nemá nic společného s tempomatem. Na můj nátlak začali měnit olej v převodovce (než mne zde někdo napadne tak v automatu se mění olej způsobem prolívaním což je jedinej správnej způsob jak se to má udělat) ale když vyšroubovali výpuš´ták tak světe div se místo červeného oleje začalo téct pěkné bílé mléko což je spalenej olej. vyměnily dolili ujeto cca 2tkm a co zas to kopalo a co z toho zas teklo? No mlíko! A to prosím auto má najeto 26tkm. No a co si myslíte servis neví převodovku vyměnit nechtej tak se dohadujeme .Prostě ta převodovka stojí za prd neumí řadit spolehlivost no nevim
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
![Hyundai :hyu:](./images/smilies/eusa_boohoo.gif)
Takže pokud kope nechte zkontrolovat olej jestli neni v prdeli nebo jestli hop neni malo take možný důvod kopání.