rychlé padaní otáček
Moderátoři: Tringi, Moderátoři
rychlé padaní otáček
Chlapi mam probém...na mém druhém autě se začalo dít něco co by asi nemělo...jedujedu a najednou padnou otáčky uplně na nulu a nejedu...pak je problém nastartovat a tak to chvilku nechám nastartuju a situace seopakuje....stalo se vám něco podobného?????? je to 15 GT dík za radu jo a něco sem pro vás nafotil tak abych nebyl za škrta.....
- Reklama
No ,s tebe to leze jak s chlupaté deky,ale jak říká Hujer může to být klidně i palivové čerpadlo,že prostě vysadí !! Začne kolísat tlak v palivovém systému!! Bych též dopručil dát i nové relé na palivové čerpadlo!!arny píše:na volnoběh to běží vpohodě....prosím tě máš nějakou dokumentaci o s coupe jako je : jak na to ...atp?????
P.s Jinak zdravím Hujera a pozdravuj Mirku
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
Zjisti mi prosím tě podčím Scoupé běhá Verzi programu a v jakém protokolu a oplátkou Ti klidně pošlu schéma palivového sytému já ho mám heč!!arny píše:chcipnul mi bobil a nabiječku mam na dílně tak se ozvu zejtra.....dík zatim za radu a zira uvidíme......jedu na diagnostiku a projedu to všechno.....
P.s Slovo držím kluci vědí!!
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
S tím čerpadlem nevím,mě osobně už jednou odešlo...A projevovalo se mi to tak,že když jsem nastartoval tak v pohodě ,ale když jsem přidal víc plynu tak na 40% tak se motor začal dusit...Jednou jsem měl problém taky z volnoběhem a příčinou bylo,že mi to sálo falešný vzduch(byla i vyšší spotřeba).Podívej se jestli ti to někde neuniká.Nastartuj a dobře naslouchej!Já jsem to měl přímo mezi hlavou a sáním...Hujer píše:Ahoj!
Na scupech dos casto odchazeji palivovy cerpadla v nadrzi.Kdyz je studeny tak tlaci, ale jak se zahreje tak prestane. Mohl by to byt i tvuj pripad. Je to jen rada, po netu se tezko opravuje!
Hujer
Hyundai Scoupé 1.5i TURBO
tak operace je za náma...nový čerpadlo,filtr,rozdělovač,kabely,svíšky,váha vzduchu,klapka,volnob.ventil,cívka, a jsme tam kde předtím je to tu pořát jo vlastně i řídící jednotka.na diagn.řekly že nemáme žádnej problém a ono je to tu pořád tak teď dejte prosím hlavky dohromady nebo pujde auto ze skály..... fakt už nevím čím to je.....
Může to dělat čidlo na teplotu,nebo čidlo otáček....a nebo to bude ta samá blbost jak to mě dělalo a to že mi to sálo někde vzduch kde nemělo.arny píše:tak operace je za náma...nový čerpadlo,filtr,rozdělovač,kabely,svíšky,váha vzduchu,klapka,volnob.ventil,cívka, a jsme tam kde předtím je to tu pořát jo vlastně i řídící jednotka.na diagn.řekly že nemáme žádnej problém a ono je to tu pořád tak teď dejte prosím hlavky dohromady nebo pujde auto ze skály..... fakt už nevím čím to je.....
Hyundai Scoupé 1.5i TURBO