Startování bez spojky
Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři
-
- Kontaktovat uživatele:
Hmm.. a rázem bylo po spěchu, že
Nee.. je to smutný.. ale zaráží mě, že si tam ten spínač neměl.. to sis ho nechal odpojit?
Páč pokud vim, tak všechny Hyundaie maj ten spínač a bez spojky nenastartuješ.. u mě sem se o tom přesvědčil několikrát.. bez spojky ani ťuk.. Dokonce sem mi pod pedál spojky dostal kobereček a já šlapal šlapal a ono nic
Jinak teda ať to brzo poscháníš a dáš do cajku.. chlape tebe pronásleduje jedna rána za druhou.. člověk jenom kouká
Nee.. je to smutný.. ale zaráží mě, že si tam ten spínač neměl.. to sis ho nechal odpojit?
Páč pokud vim, tak všechny Hyundaie maj ten spínač a bez spojky nenastartuješ.. u mě sem se o tom přesvědčil několikrát.. bez spojky ani ťuk.. Dokonce sem mi pod pedál spojky dostal kobereček a já šlapal šlapal a ono nic
Jinak teda ať to brzo poscháníš a dáš do cajku.. chlape tebe pronásleduje jedna rána za druhou.. člověk jenom kouká
- Reklama
Někdo spínač má někdo ne.. Já zrovna taky neMartasZ píše:Hmm.. a rázem bylo po spěchu, že
Hyundai Accent GLS, 1,5i, 12/1999, 5dv.,
PRODÁNO 05/2012
PRODÁNO 05/2012
- Rasty
- Kontaktovat uživatele:
Dveře vyklepat nejdou. Koukali na to 3 lidi co dělaj klempířinu z toho jeden od hyundai a prý je to na blbém místě že to nejde. Jedině celé dveřeVita píše:Teda rasty to uz je fakt smola ....... Uz Vim, proc nebudu vypojovat ten spinac na spojce a proc i facko startuju s vyslaplou spojkou ...
Hlavne, aby jsi mel na to dobryho klempire ...
† Renault 19 1.8 16V r.v. 94
† Hyundai Lantra J2 2.0 16V r.v. 98 180koníků
† Audi 80 B4 Quattro 2.0 r.v. 92
* Hyundai coupe GK 2.0 r.v. 03
* Honda Civic EG 1.5 16V V-Tec r.v 94
- Rasty
- Kontaktovat uživatele:
nejdou ani otevřít ani zavřít. Leze se přez spolujezdce nebo se musim hodně snažitryba píše:auau, to boli...jdou ty dvere aspon zabouchnout?
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Auuuuuuuuuuuuuuu .Takové škody .Ještě minulý týden,jsme se minuli u závor na kraji Jaroměře(v zatáčce)-čtvrtek.To tě lituji,chlape.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
- Rasty
- Kontaktovat uživatele:
Borek: JJ vim jel jsem do kuksu na ohňostroj, byl tam Hubert. Tebe jsem poznal hned. Sem si říkal co to je za pěknou káru a on to Borek a za uchem bloototh handsfree
- Rasty
- Kontaktovat uživatele:
jj zrak mám dobrej. Jel jsem já a přítulkyněBorek píše:Čeče,ty máš postřeh .Já viděl jen jak se mihlo tvoje auto-kdo byl uvnitř jsem ani nestačil zahlédnout.
teda kucii vy se mate taky bych se chtel potkavat v coupe s jinymi coupe mozna se jednou budeme i my s romcisem tady u nas na Ceskolipsku potkavat v coupeckach, teda, az budou zase deset let stary za padeBorek píše:Auuuuuuuuuuuuuuu .Takové škody .Ještě minulý týden,jsme se minuli u závor na kraji Jaroměře(v zatáčce)-čtvrtek.To tě lituji,chlape.
-
- Kontaktovat uživatele:
Já taky cííí.. mě mrzí že od mýho a vašeho kupé je to takovej rozdíl.. to vaše fakt vypadá jako sporťák.. to moje je takový.. já nevim.. jako hračka
Jak sme byli v Mimoni a jeli sme na nákup.. víš Rasty.. tak jak sme stáli vedle sebe, nevim no.. prostě sem měl pocit jen takovýho chudýho příbuznýho.. to nový Coupe má prostě charisma
Jak sme byli v Mimoni a jeli sme na nákup.. víš Rasty.. tak jak sme stáli vedle sebe, nevim no.. prostě sem měl pocit jen takovýho chudýho příbuznýho.. to nový Coupe má prostě charisma
- Rasty
- Kontaktovat uživatele:
No vidíš a nakonec jsme dopadli stejně. Oba máme pocucháné plechy a jsme odkázáni na pojišťovnu. NAštestí já budu mít peníze na účtě do 14ti dnů