Zdravím všechny,
plánuju pro přítelkyni koupit nové auto, jako náhradu, za příšerný peugeot 206, na kterém stále něco nejde a do oka mi padnul nový accent, konkrétně 1.5 crdi, který mi z nabídky motorů přijde tak nejrozumější. Dost mě na tomhle autě, ale zaráží cena, která je opravdu hodně nízko a pohybuje se už od 80-120 tis za auto s najezdem okolo 60-70 tis. km a ročníky okolo 2007. Tak se chci zeptat, je nějaký konkrétní důvod proč jsou accenty tak levná auta ( poruchovost, špatná dostupnost dílů nebo něco podobného?) A taky na co si dát pozor při případné koupi a na co se soustředit ( pokud je něco co se kazí častěji ) a poslední věc, jaké jsou zkušenosti majitelů, koupili by jste si ho znovu? Díky předem za odpovědi
Koupě Accenta
Moderátoři: Farrael, Lantra Luke, Moderátoři
Koupě Accenta
EX : Citroen ZX break 1.6i
Hyindai Coupe 1.6 16v LPG
- Reklama
- Farrael
- Kontaktovat uživatele:
Re: Koupě Accenta
Přesunuto a odpovím ti jednoduše, je to Hyundai. Co bys chtěl víc. Fabie je pro většinu čecháčků stále nadauto.
Hyundai Sonata NF r.v. 2005 2.4i LPG Dark Elegant Red
Než založíte další téma, raději třikrát použijte tlačítko hledat (vpravo nahoře), než zmačknete nové téma. + Název nového tématu musí být výstižný. Děkujeme.
Než založíte další téma, raději třikrát použijte tlačítko hledat (vpravo nahoře), než zmačknete nové téma. + Název nového tématu musí být výstižný. Děkujeme.
Ahoj!
Accenta a uvedenou motorizací vřele doporučuji. Nezaznamenal jsem jeden jediný problém za cca 200tis. km. Mezi zápory patří : 1.Chování v zatáčkách při vyšších rychlostech
2.Jízda v zimních podmínkách - velmi špatná trakce
3.Velmi drahé díly a servis - nesmíš ho nabourat jinak nebudeš nic potřebovat kromě spotřebních věcí.
4.Měkký lak
5.Plasty v interiéru nejsou extra odolné
Je potřeba si dávat pozor na výkon motoru, který je daleko rychlejší než podvozek. Když se s ním naučíš jezdit vypráskáš většinu aut, které jezdí po našich silnicích. Bezkonkurenční je pružné zrychlení a spotřeba není moc závislá na stylu jízdy(např.dálnice cca 150,160 a vejdeš se do 6,5l). Teď jezdím s i30crdi 93kw a na Accenta v pružnosti nemá ani náhodou.
Accenta a uvedenou motorizací vřele doporučuji. Nezaznamenal jsem jeden jediný problém za cca 200tis. km. Mezi zápory patří : 1.Chování v zatáčkách při vyšších rychlostech
2.Jízda v zimních podmínkách - velmi špatná trakce
3.Velmi drahé díly a servis - nesmíš ho nabourat jinak nebudeš nic potřebovat kromě spotřebních věcí.
4.Měkký lak
5.Plasty v interiéru nejsou extra odolné
Je potřeba si dávat pozor na výkon motoru, který je daleko rychlejší než podvozek. Když se s ním naučíš jezdit vypráskáš většinu aut, které jezdí po našich silnicích. Bezkonkurenční je pružné zrychlení a spotřeba není moc závislá na stylu jízdy(např.dálnice cca 150,160 a vejdeš se do 6,5l). Teď jezdím s i30crdi 93kw a na Accenta v pružnosti nemá ani náhodou.
Hyundai i30 1,6crdi style ice blue 06/2012-prodáno
Hyundai Accent 1,5crdi 2007-prodáno
Opel Astra 1.7TD Isuzu-prodáno
Hyundai Accent 1,5crdi 2007-prodáno
Opel Astra 1.7TD Isuzu-prodáno
Dík za odpověď, aspoň někdo odpověděl konečně
jasně, to je tak suma sumárum co jsem tu vyčetl..
Tohle auto je pro přítelkyni na dojíždění do práce ( denně tak +- 50km) a nemyslím si, že by s tím jezdila jako závodník, takže podvozek bude stačit, spíš bude lepší když bude komfortněji naladěn a bude krýt díry v krásných českých silnicíh..
Jaktože jsou ty díly tak drahé? Opravy Hyundaiů přece nikdy nebyly nijak extra nákladný, takže to je kvůli konkrétnímu modelu?? Dají se díly sehnat i jinde? Nerad bych jezdil do origo servisu.. :/
A ještě jedna otázka, jak to je se zárukou? Já vim, že některá Kia nebo Hyundai měla záruku na roky nebo 100 000 km, je teda možnost, že bude auto ještě v záruce? Dá se sehnat mnoho s nájezdem okolo 60-70 tisíc.
jasně, to je tak suma sumárum co jsem tu vyčetl..
Tohle auto je pro přítelkyni na dojíždění do práce ( denně tak +- 50km) a nemyslím si, že by s tím jezdila jako závodník, takže podvozek bude stačit, spíš bude lepší když bude komfortněji naladěn a bude krýt díry v krásných českých silnicíh..
Jaktože jsou ty díly tak drahé? Opravy Hyundaiů přece nikdy nebyly nijak extra nákladný, takže to je kvůli konkrétnímu modelu?? Dají se díly sehnat i jinde? Nerad bych jezdil do origo servisu.. :/
A ještě jedna otázka, jak to je se zárukou? Já vim, že některá Kia nebo Hyundai měla záruku na roky nebo 100 000 km, je teda možnost, že bude auto ještě v záruce? Dá se sehnat mnoho s nájezdem okolo 60-70 tisíc.
EX : Citroen ZX break 1.6i
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
daval na vacsinu Accentov MC 3 roky zaruku BEZ obmedzenia km. Niektori predajcovia davali 5 rokov podmienene servisom u nich myslim od roku 2008
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023