![Applause =D>](./images/smilies/eusa_clap.gif)
Moderátoři: 89majlo96, nulda, Moderátoři
Neví tu někdo kde sehnat možnost přehrátí SW do ŘJ na I30 kombi 2012? Dle servisu nic takového není, ale bohužel stejná závada je i u modelu 2012.ajrton píše:tak, prehratie noveho softwaru do RJ mam za sebou a musim povedat ze je to neuveritelna zmena ...
auto taha od prvej sekundy, po preradeni na 2. neskace, nedusi sa, ide ako zohriate ... samozrejme ho studene nevytacam, ale doteraz som si pri rannych zimnych startoch pripadal ako zaciatocnik v autoskole, doba ked som sa s autom nevedel rozbehnut na krizovke alebo som zostal stat na elektrickovych kolajach je prec ...
spotrebu neriesim, 10-11l priemer pri kratkych mestskych jazdach nastudeno je celkom pochopitelny
Není problém se zastavit v Brně, děkuji.Michaelgelo píše:Bony pokud si někde od Brna, tak bych ti poradil zaajet do Chiptuningpower, udělají ti přesnou diagnostiku motoru a poradí. Dokáží sladit motor dle tvých představ a vyladit ostatní věci.
říkal jenom 2011, ale taky se mi to zdálo divnélaufas píše:do 2011, ne?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |