CRDi - Spotreba
Moderátoři: Martun, Moderátoři
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
Re: CRDi - Spotreba
neviem ako v skutocnosti, ale u mna vynulovane v 170km/h a cca 20km na tejto rychlosti skoncilo odpoctom na hodnote 9l. Testovane asi 3 roky dozadu v Nemecku. On to Jarous asi myslel ze mu pri dialnicnej 130 berie 5,2. Co by s privretim oka slo, u mna je to tak do 5,5 ak sa bavime o tachometrovych 130
EDIT: no a tych v200 max... myslim ze mozno by to slo ss tym navysenym vykonom. Ja mam na viacerych rovinkach 194km/h aj ked mam v TP 179km/h ako max. Mam vsak dlhsiu prevodovku s akou sa to tu zrejme homologovalo. Najst sa to da v inych vlaknach . Aj u zvyseneho motoru to vsak bude len "mozno" pretoze pri zaciatku cerveneho pola je uz charakteristika vykonu / krutaku uplne inde (smerom nadol sa odporuca vykon od 4000 a krutak od 2800 ot) - chcelo by to vidiet grafy motoru po uprave
EDIT: no a tych v200 max... myslim ze mozno by to slo ss tym navysenym vykonom. Ja mam na viacerych rovinkach 194km/h aj ked mam v TP 179km/h ako max. Mam vsak dlhsiu prevodovku s akou sa to tu zrejme homologovalo. Najst sa to da v inych vlaknach . Aj u zvyseneho motoru to vsak bude len "mozno" pretoze pri zaciatku cerveneho pola je uz charakteristika vykonu / krutaku uplne inde (smerom nadol sa odporuca vykon od 4000 a krutak od 2800 ot) - chcelo by to vidiet grafy motoru po uprave
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
- Reklama
Asi tak bych to reálně viděl ...... při těchto rychlostech se paradoxně začíná stírat rozdíl mezi naftou a benzínem, protože mám skoro stejnou zkušenost. Po bavorské dálnici jsem několik desítek kilometrů jel tímhle tempem a spotřeba se mi pohybovala od devíti do deseti litrů .... podle členitosti krajiny, ale jel jsem ve voze sám a skoro prázdný. Tohle měření, už má ale nějakou vypovídající hodnotu, protože rychlost okolo 170 km/h se dá držet relativně dlouho a bezpečně i s našimi sedany ..... ale vypálit ze 130ti na pár sekund na 200 a tvrdit, že spotřeba je něco málo přes pět litrů, je slušně řečeno lehce mimo mísu na to náš PP nedokáže takhle rychle vůbec zareagovat .....Mexican píše:neviem ako v skutocnosti, ale u mna vynulovane v 170km/h a cca 20km na tejto rychlosti skoncilo odpoctom na hodnote 9l.
Ssangyong Korando 1.5 GDI 2024
Fiat Tipo 1.4 T-Jet 2018 Red Amore - prodaný
Yamaha Midnight Star 1300 De luxe
New Accent 1.6i CVVT celadon blue - prodaný
Pri tych vasich rychlostiach s crdi sa mi az nechce verit, ze to ten relativne maly motor dokaze. Co pri tej vasej maximalke hovori navigacia vz. tachometer. Pri pripustnej odchylke tachometru +10% tych 200kmh moze byt v pohode cca. 180-185kmh v reale comu by som aj veril.
Schvalne ta skuste pri tej maximalke porovnat s navigaciou.
Inak spotreby mate paradne
Schvalne ta skuste pri tej maximalke porovnat s navigaciou.
Inak spotreby mate paradne
Hyundai IX35 1.7CRDi Style - Cashmere brown [11/2012]
Ochcavka v teedeeii na hlinach - firemne
Ochcavka v teedeeii na hlinach - firemne
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
my sme tu na neveriacich Brunov vzdy pripraveni takze dokaz namiesto slubov https://www.hyundaiclub.net/viewtopic.p ... 2&start=15
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
Martun píše:čoveče tohleto se mi nechce věřit sice máš ty 14tky oproti mým 16, ale já když to kulím 200 tak spotřeba je kolem 6.5l těch 5.2 mě přijde dost nereálný..jarous020 píše: .. když to proženu po dálnici (max rychlost vylezla na 200_210 ale to už leze otáčkoměr k červenýmu) tak spotřeba je do těch 5,2 ...jinak ted v zimě mam těch 5,6 - 5,7 na 14 zimákách a převážně město....
lidi ja to blbe napsal,nemyslel jsem to tak ze pri 200 mam spotrebu 5.2 tu 200 jsem napsal do zavorky jen ze jsem si na to vzpomel a ze diky chipu se o neco zvisila maximalka.a tech 5.2 mam pri 140 po dalnici jinak po normalni silni do 80 v lete mam kolem 4.2ci
vildo urcite by stoupla spotreba ale v pripade chipnuti na 105 kw.ale na 96kw mirne by mela klesnout.chipuje se i variantou eco kdy ti kw pridaj nepatrne,ale spotreba jde dolu.
AKTUÁLNI:
ŠKODA OCTÁVIA STYLE 1.9 TDI 66KW
PRODÁNO:
HYUNDAI ACCENT 1.5CRDI 96 KW
PRODÁNO:
nevím jak je to u benzinu ale já u crdi mam tacháč do 220km/h a neříkám že bych s tim jel touhle rychlostí 20 km....ale prostě tuhle rychlost z něj dostanu ...Vilda píše:Taky ty vaše dvoustovky jsou docela divný Accent CRDI má maximálku tuším 17O km/h, takže aby si jel 200, tak na tacháči by si musel mít minimálně 220 km/h takže tuhle rychlost můžeš držet jen pár vteřin, protože motor mele s posledního
AKTUÁLNI:
PRODÁNO:
PRODÁNO:
Tak to už potom jo. Já když mě to ukázalo těch 6.5 asi jsem taky nenuloval, ale jen se pouze načetla vyšší spotřeba. Taky si myslím žeby to bylo víc. ´Jinak těch 200 jsem myslel "tacho" V této rychlosti jsem nezkoušel porovnávat s navigací, to buďme upřímní, naše auto na to není moc kované... To držím volant mírně v křeči a brejlím jen dopředu.. i když je to jen na pár sekund, či minut..
To jiná káva byla když jsem měl půjčeného toho 5 baworáka... tam najednou bylo 240 tacho ani jsem nevěděl jak.. a vážně jsem si myslel že jedu tak maximálně 140.. nebylo skoro nic slyšel.. V tu chvíli jsem pochopil jak je snadné s takovýmto autem přijít nejen o papíry ale i o život Ale svezeníčko to bylo náramné
To jiná káva byla když jsem měl půjčeného toho 5 baworáka... tam najednou bylo 240 tacho ani jsem nevěděl jak.. a vážně jsem si myslel že jedu tak maximálně 140.. nebylo skoro nic slyšel.. V tu chvíli jsem pochopil jak je snadné s takovýmto autem přijít nejen o papíry ale i o život Ale svezeníčko to bylo náramné
HYUNDAI IX55 3.0crdi V6 176KW
prodáno
NISSAN X-TRAIL 1.6 DCI 96KW
KIA SORENTO XM FL 2.2 145KW
NISSAN MURANO 3.5 V6 188KW
HYUNDAI GRANDEUR 3.3 V6 173KW
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
Koupeno: 03.08 ukradeno 02.14
prodáno
NISSAN X-TRAIL 1.6 DCI 96KW
KIA SORENTO XM FL 2.2 145KW
NISSAN MURANO 3.5 V6 188KW
HYUNDAI GRANDEUR 3.3 V6 173KW
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
Koupeno: 03.08 ukradeno 02.14
přesně tak, tohle auto na to neni stavěný, za tu dobu co ho mam , tak jsem to zkusil asi dvakrát a to při skoro prázdný dálnici, ale taky jsem měl nahnáno....
Když mluvíš o těch autech, měl jsem možnost se svést s porschem 911 turbo. taky to bylo o něčem jiném, na letišti jsem z toho dostal ve chvilince 240, 0 na 100 3,7s
Když mluvíš o těch autech, měl jsem možnost se svést s porschem 911 turbo. taky to bylo o něčem jiném, na letišti jsem z toho dostal ve chvilince 240, 0 na 100 3,7s
AKTUÁLNI:
PRODÁNO:
PRODÁNO:
Tachometr má benzin stejný jako nafta ..... můj rekord je 204 km/h podle navigace, takže tacho na doraz a to je absolutní strop náš Accent na tuhle rychlost stavěný prostě není a to ani náhodou ..... jeden testík proběhl a jen na pár vteřin .... vícekrát to pokoušet nehodlám o nějaké focení jsem raději vůbec nepokoušel, byl jsem rád, že se udržim na silnici do 170ti je to docela pohoda, ale dál už ne .....jarous020 píše: nevím jak je to u benzinu ale já u crdi mam tacháč do 220km/h a neříkám že bych s tim jel touhle rychlostí 20 km....ale prostě tuhle rychlost z něj dostanu ...
Ssangyong Korando 1.5 GDI 2024
vildo,taky si myslim že na takovou rychlost neni ácca konstruován, nejen podvozkem, ale i brzdy nebudou na tuhle rychlost....
ale lákalo mě to vyzkoušet.
ale lákalo mě to vyzkoušet.
AKTUÁLNI:
PRODÁNO:
PRODÁNO:
Nazdar chlapi, chipnul jsem elantru i mondeo u stejné firmy a jsem navýsost spokojen. Motor ožil, spotřeba se nezvýšila. Naměřený výkon 113 kW (původně 96 kW), krouticí moment 380 Nm (330). Nyní dávají akční slevu a cenu 3500 Kč. A ještě dostanete graf z měření na stolici před a po úpravě. link je mereni-vykonu.cz
Ford Mondeo TDCi 96 kW, Euro 4
Elantra, model 2004, CRDi (zůstala v rodině)
Dříve: Accent, model 2003, CRDi (zůstal v rodině)
Jojo, potvrzuji, že tady vědí co dělají a jejich úprava je jasně znát.
Mě to vyšlo na 3690,- a to i v době,k dy akce už skončila, ale byla s nima rozumná řeč.
Mě to vyšlo na 3690,- a to i v době,k dy akce už skončila, ale byla s nima rozumná řeč.
Hyundai Matrix 1.5 CRDi VGT 81kw
Zajímavý, že u Elantry CRDi mi taky naměřili menší výkon asi o pět kW, ale stejný krouticí moment (než udává výrobce). Po chipu se hodnoty zvýšily cca o 15 až 17procent a je to sakra znát.
Ford Mondeo TDCi 96 kW, Euro 4