![Dancing :D/](./images/smilies/eusa_dance.gif)
![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
No to nevím jaké to máte na SK. Na českých stránkáchRosch1962 píše:Tak páni kolegovia moja novučičká "Ela" je už na predajni a ak budem mať šťastie na skorú dodávku diskov a zimných pneu, mohla by byť v stredu už so mnou na cestách..
Pýtal som sa na prestavbu LPG a moje zistenie je zaujímavé.
Ak si to dám namontovať, vraj strácam záruku takmer na všetko .... od palivového systému, cez celý výfukový systém až konečne po celý motor... Najväčší argument ale bol ten, že neexistuje na SVK značkový servis Hyundai, ktorý by bol certifikovaný na servisovanie áut s plynovou zástavbou a teda, nebudem mať kde robiť garančné prehliadky a servis po najazdení príslušného počtu km.
. Čo vy na to páni? Máte s tým niekto skúsenosť, príp. viete niečo poradiť? Ročne najazdím dosť km vzhšadom na moje zamestnanie a preto by mi LPG výrazne znižovalo náklady....
pepak píše:for Rosch1962
Gratulace ke koupi, nebudeš litovat.
Na rádio bez RDS si zvykneš nebo si koupiš nový. Já stejně poslouchám jen USB muziku a rádio jen vyjímečně, je stejně samá reklama a muzika pořád dokola.
Ja tam mám môj 8GB USB kľúč plný hudby stále zapichnutý už vyše roka a žiaden problém som s tým doteraz nemal.Rosch1962 píše: Vďaka - už som si stiahol muziku na USB - mimochodom, v návode píšu, že pri štartovaní a vypínaní motora, by nemalo byť v USB zasunuté médium... Odpájaš ho vždy pred vypnutím motora a zasúvaš ho až po naštartovaní alebo je tam stále a nič sa nedeje....?
Inak jazda s novučičkou Elantrou je niečo čo sa nedá opísať. Mal som úplne fungláč Hyundai Tucson, ale to bolo niečo úplne iné...
Něco na tom budeSantos píše: A btw. jazda na Ele je pre mňa i po 14 mesiacoch neustále pôžitkom a zdrojom radosti. Nechápem ako to je možné, ale naozaj, čo i len krátku jazdu v nej si dokonale užívam. Ja ju milujem a aj po dizajnovej stránke sa mi tuším páči stále viac a viac! Proste bola to , a stále je, láska na prvý pohľad.
A stále jazdíme len na snehu a v meste ...Rosch1962 píše:Po prvých 1500 km len výborné pocity...
Spotreba zatial v priemere 7,2 l/100 km - ale jazdili sme len na snehu, ľade a len sem-tam po mokrej ceste.
No neviem, ja mam teraz v zime, co jazdim iba po BA 2x denne po cca 10 km, realnu spotrebu 7.2. PP mi ukazuje priemer 6.9 - 7.0.Mexican píše:s A/T mat 7,3 je super... ak budu ostatni s manualom jazdit za tolko, budu ti zavidiet.. takze ziadne starosti, povedal by som ze mas spotrebu super
Santos píše:Viacerí sa tu už sťažovali na olupovanie volantu, ale zaujímavé, že ja mám auto už niečo cez rok a volant mám zatiaľ úplne v poriadku. Žeby pri jeho výrobe používali viac typov kože? (resp. tam niekedy chladnokrvne buchli umelú kožu?)(Pozn.: mám benzín 1.6 style - kupované september 2011)
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |