dovolená s Getzem
Moderátoři: vipe, Moderátoři
Josef to popsal moc pěkně. Vždycky když mám jet nějakou dálkovou, tak říkám manželce, aby nabalila nějakou svačinu a pití, protože hlad je svině a člověk nikdy neví, kdy ho přepadne . Ještě mám pokaždé takový optymistický předsevzetí - hlavně jet v klidu, nikam nespěcháme! Jenže to mi
zpravidla vydrží po nájezd na dálnici a je konec klidné jízdy . Přes to všechno jsem se v létě nedostal se spotřebou přes 5,8l.
Mimochodem, dneska má GETZík první narozeniny! Zatím najeto 20000 bez problémů.
zpravidla vydrží po nájezd na dálnici a je konec klidné jízdy . Přes to všechno jsem se v létě nedostal se spotřebou přes 5,8l.
Mimochodem, dneska má GETZík první narozeniny! Zatím najeto 20000 bez problémů.
GETZ Dynamic 1.1/48kW
- Reklama
ja mam nejradsi jednorazovy vylety do hor, vezmu par lidi a jedem projit 20 km po kopcich. Pak sejdem dolu, zastavime nekde v hospode a poradne se najime (pecena kachnicka s knedlikem a zelim...mmmm) a az ve vecernich hodinach se vratime domu, kde pak zajdem na jedno. To je drahej vejlet, ael stoji za to a rado se na to vzpomina. Zrovna v sobotu, pokud bude pocas, se chystame kolem Harrachova. Ve Studenci je paradni hospoda
Lantra 93/1,5 8v, slouzila dobre, bud ji zeme lehka. Nyni mondeo 2,0i
Ten termin "jedem projit" zni dobre Pripomina mi to Hanaka v Divadle Sklep: "Asi pujdu na prochazku..... klice od auta mam...."ryba píše:ja mam nejradsi jednorazovy vylety do hor, vezmu par lidi a jedem projit 20 km po kopcich. Pak sejdem dolu, zastavime nekde v hospode a poradne se najime (pecena kachnicka s knedlikem a zelim...mmmm) a az ve vecernich hodinach se vratime domu, kde pak zajdem na jedno. To je drahej vejlet, ael stoji za to a rado se na to vzpomina. Zrovna v sobotu, pokud bude pocas, se chystame kolem Harrachova. Ve Studenci je paradni hospoda
Ale jinak travime asi volno podobne.... jen s tim rozdilem, ze na strese mam jeste biky a cestou nekde jeste "splasime trubky"
Kia Xceed GTline 1.5 T-GDI DCT
ex Opel Astra 1.4 110kW AT
ex i30 1.6 CVVT Tricolor Exclusive
ex Getz 1.4
ex Opel Vectra B 1.6
ex Getz 1.4
ex Opel Vectra B 1.6
Chorvatsko; Bulharsko
V létě 2005 jsme s přítelkyní dojeli bez sebemenších problémů na jih Chorvatska, konkrétně ostrov Korčula. Letos to bylo o poznání dál, Bulharsko - dokonce jsme se jeden den vypravili až do Istambulu. Takže můj Getzík byl už v Asii! Spotřeba cca 5,5L nafty. Všechny věci se nám podařilo naskládat do kufru, jelikož nejsme z těch, kteří s sebou na dovolenou tahají hromadu nesmyslů. Na zadních sedačkách se vezl pouze 12V chladící box.
Na pláži v Bulharsku se mi podařilo zamknout klíče v kabině vozu, naštěstí jsem nechal pootevřená okna, takže po hodině namáhaní se mi podařilo drátem dosáhnout na kličku a dveře odemknout. Na tohle si určitě dejte pozor! Ale je to velice poučné k tomu, aby si člověk uvědomil, jak moc je skutečně vzdálen od domova...
Na pláži v Bulharsku se mi podařilo zamknout klíče v kabině vozu, naštěstí jsem nechal pootevřená okna, takže po hodině namáhaní se mi podařilo drátem dosáhnout na kličku a dveře odemknout. Na tohle si určitě dejte pozor! Ale je to velice poučné k tomu, aby si člověk uvědomil, jak moc je skutečně vzdálen od domova...
Re: Chorvatsko; Bulharsko
Vítám Gotchu ať ti to jezdí. Koukám že tady každej jezdí dálky a já jenom u nás kolem komína. Soudím podle toho co píšeš že máš 1.5 CRDi dej si auto do podpisu ať je vidět vo co gou.Gotcha píše:V létě 2005 jsme s přítelkyní dojeli bez sebemenších problémů na jih Chorvatska, konkrétně ostrov Korčula....
Ok, Vipe, podporime tvoji depresi:
Getzik uz byl parkrat v Mnichove a Hamburku. V listopadu mu bude rok, a dve garancky uz ma za sebou.
BTW: Co se spotreby tyce, nijak vyrazne ji nesleduju, ale kdyz pojedu bez klimy a budu tak nejak dodrzovat predpisy, tak bude spotreba dost pod 6l, kdyz pojedu s klimou, zahradkou a po dalnici a nebudu se bat rychlosti , tak bude i 7l malo. Co se rychlosti tyce, dokazu si nejaky hrani na F1 odpustit, ale klimu kvuli spotrebe nevypnu Takze v lete do 7l, a v zime i pod 6l. Docela dost to papa po meste, to pak radsi spotrebu ani nesleduju...
Getzik uz byl parkrat v Mnichove a Hamburku. V listopadu mu bude rok, a dve garancky uz ma za sebou.
BTW: Co se spotreby tyce, nijak vyrazne ji nesleduju, ale kdyz pojedu bez klimy a budu tak nejak dodrzovat predpisy, tak bude spotreba dost pod 6l, kdyz pojedu s klimou, zahradkou a po dalnici a nebudu se bat rychlosti , tak bude i 7l malo. Co se rychlosti tyce, dokazu si nejaky hrani na F1 odpustit, ale klimu kvuli spotrebe nevypnu Takze v lete do 7l, a v zime i pod 6l. Docela dost to papa po meste, to pak radsi spotrebu ani nesleduju...
Kia Xceed GTline 1.5 T-GDI DCT
ex Getz 1.4
ex Opel Vectra B 1.6
ex Getz 1.4
ex Opel Vectra B 1.6
- David C3
- Kontaktovat uživatele:
a kolik máte nejvíc najeto na Getzikách kilometů? víte třeba o autě s 200tis km? např nějaké info ze servisu.....? dík.. (kamarad ma 1.3 najeto za rok a pul 115tis bez problemu) ma to jako firemní....
Accent Crdi Elegance GOLD 02/2008, parkovací čidla,Folie, 95tis km
Fabia II FL combi TSI 77kw DSG Elegance, inter. RS. 16 elba. 50tis km
YETI 2.0 TDI CR PDF 4x2 Experience 10/2009 ice blue, 17 alu, najeto 100tis km
Fabia II FL combi TSI 77kw DSG Elegance, inter. RS. 16 elba. 50tis km
YETI 2.0 TDI CR PDF 4x2 Experience 10/2009 ice blue, 17 alu, najeto 100tis km
Chorvatsko s Getzem
Teď v létě jsem byl na dovolené v Chorvatsku s Getzem 1.5 CRDI a úplně v pohodě. Jel jsem jen s přítelkyní, sklopené zadní sedadla, takže jsme si vzali z domu všechno co jsme chtěli. Cesta něco přes 2000 km, občas dálnice a občas pobřežní okresky. Naprosté pohodlí, příznivá spotřeba kolem 5 - 5,5 l/100 km i při zaplé klimatizaci. Projeli jsme i pár alpských úseků i nekonečné roviny v Maďarsku a opravdu si nemůžu stěžovat.
Re: Chorvatsko s Getzem
Pěkně si Getzíkovi ukázal okolí. Jen tak dál.Kados píše:Teď v létě jsem byl na dovolené v Chorvatsku s Getzem 1.5 CRDI a úplně v pohodě......
Chorvatsko
Já jel letos Chorvatsko se spotřebou 6.2 bohužel ještě bez LPG. Cesta v pohodě jen si přiznejme, že plně zatížený GETZ při vysokých rychostech (nad 140 km/hod) není nic moc.
Nyní mám najeto kolem 115000 km s jednou závadou (levá indukční cívka).
Hyundai GETZ 1.3 LPG
Nyní mám najeto kolem 115000 km s jednou závadou (levá indukční cívka).
Hyundai GETZ 1.3 LPG
Tak jsem dal konečně getzíkovi také "zabrat". Cesta do Itálie a zpět do Alp, městečko Campodolcino přes Německo, Rakousko a Švýcarsko. Celkem 1600 km (tam i zpět), brutální stoupáky a klesáky z 1800 m n. m. do 300 m n. m. a to vše ve čtyřech lidech plně naložen včetně rakve na střeše. Průměrná spotřeba 7.5 litru. A zcela bez problémů.....
Hyundai i40 wagon 1.7 CRDi 2015
Peugeot 5008 STYLE 2.0 BlueHDI 2016
ex. Hyundai i30 kombi 1.6 Trikolor Weekend 2015
ex. Hyundai Getz 1.3 2003
Peugeot 5008 STYLE 2.0 BlueHDI 2016
ex. Hyundai i30 kombi 1.6 Trikolor Weekend 2015
ex. Hyundai Getz 1.3 2003
Tak se pochlubte, kam vás Getz letos dovezl na dovolenou?
Já jsem byl na jihu Chorvatska s manželkou a třemi dětmi - a pohoda!
Do kufru se vešlo vše potřebné, v kabině dostatečné pohodlí pro všechny, 2300 km bez problému a se spotřebou 5,7 l/100km.
Já jsem byl na jihu Chorvatska s manželkou a třemi dětmi - a pohoda!
Do kufru se vešlo vše potřebné, v kabině dostatečné pohodlí pro všechny, 2300 km bez problému a se spotřebou 5,7 l/100km.
Červený Getz 1.1 - třídveřový (byl), bílý Getz 1,4 - pětidveřový (byl), bílý Bayon 1,2 (je)