Tempomat
Moderátoři: miooo, Moderátoři
Tempomat
Zdravím mám verzi Dynamic na volantu mám jen ovládání rádia a na pravé straně je jen záslepka na tempomat.Zajímá mě jestli tam je nebo ne a co je k tomu kdyžtak potřeba.Díky
- Reklama
- Limitz
- Kontaktovat uživatele:
Re: Tempomat
pokud je tam jen záslepka, tak tam tempomat není, ale neměl by být problém jej dodělat
Hyundai Lantra 1.8 r.v. 1996 R.I.P.
momentálně služební Audi A6 Avant 2,5tdi quattro 360 000km
Limitz89@seznam.cz
momentálně služební Audi A6 Avant 2,5tdi quattro 360 000km
Limitz89@seznam.cz
a nevíte jestli se dá sehnat mimo autorizovaný servis a za kolik se dá cca pořídit ?
Mě v Auto palace Butovice, což je autorizovaný servis neudělali dodatečnou montáž tempomatu.Odůvodnili to tím,že ačkoliv tempomat byl ze servisu v Německu po namontování odpálil u několika vozů Santa Fe řidící jednotku, tudíž mi nemohou dát na výrobek ani práci záruku. Tak jsem se dále u neautorizovaných servisů ani neptal.Cena v Butovicích byla cca 15tis. ale je to už rok,tak ta cena je plus,mínus už si to přesně nepamatuji. Mám typ s manuální převodovkou.
Tím skončila moje chuť na tempomat a do Dánska jsem vyrážel vesele bez něj
Tím skončila moje chuť na tempomat a do Dánska jsem vyrážel vesele bez něj
Santa Fe 2,2 CRDi nanuál 114kw r.v.2008 stříbrná 4x4
Volvo XC60 2,4 AWD manuál (2016)
Santa Fe 2,2 CRDi 147kw AT Style+Succes šedá 4X4 (2/2017)
Volvo XC60 2,4 AWD manuál (2016)
Santa Fe 2,2 CRDi 147kw AT Style+Succes šedá 4X4 (2/2017)
Ja som mal tempomat dorabany dodatocne, hoci pred kupou noveho vozidla (i30U). Je trochu iny ako standardny, ktory je opisany aj v "navodu k obsluhe". Tempomat vzdy fungoval spolahlivo, ale ked som mal po 1 a pol roku pouzivania auta problem s vykonom motora a kontrolkou MIL tak ho v servise odpojili lebo, ze mozno on sposobuje tie problemy.
Inak tempomat nie je fyzicky len na volante.
http://www.hemanual.com/description_and ... -1224.html
Neviem do akej miery je to kompatibilne s i30U alebo Santa Fe.
Pisem do tohto vlakna, lebo ten ECM (na obrazkoch) bol prevzaty z modelu santa fe, vraveli v servise...
Inak tempomat nie je fyzicky len na volante.
http://www.hemanual.com/description_and ... -1224.html
Neviem do akej miery je to kompatibilne s i30U alebo Santa Fe.
Pisem do tohto vlakna, lebo ten ECM (na obrazkoch) bol prevzaty z modelu santa fe, vraveli v servise...
- Přílohy
-
- IMAG1807.jpg (38.52 KiB) Zobrazeno 1355 x
-
- IMAG1806.jpg (41.37 KiB) Zobrazeno 1355 x
Hyundai i30 1.6 CRDi, 85kW