Servak píše:
Vilda - mas jeste pokazeny posilovac?
Bohužel, porouchaný posilovač zůstal v servisu po několika zprávách, že se posilovač opravit nedá a řeší se to komplet výměnou, jsem se o to dál nezajímal .... vadný mi byl vyměněný v NuBo caru Zbraslav na záruku zdarma a bez problémů ...
I když jak teď koukám na ten obrázek našeho posilovače, tak si taky myslím, že by měl jít opravit ..... co tam může haprovat buď je to řídící jednotka posilovače, která do něj na moment přestane dodávat proud a nebo se zadrhává servo motorek, který pohání mechanizmus posilovače .... obojí by mělo jít vyměnit v pohodě. Proč měnit zbytečně celé těleso posilovače .....
Co mě na tom ale s prominutím sere nejvíc je to, že Hyundai určitě věděl a ví, o vadné šarži posilovačů, ale žádnou svolávací akci neudělal klidně nechal majitele jezdit s nebezpečným řízením a v klidu čekal, až skončí záruka, aby ho po následné výměně pěkně očesal o peníze ...... ne každý si problému s posilovačem hned všimne, mě to ze začátku taky udělalo jen občas .... ale postupem času se to zhoršovalo a můžu mluvit o štěstí, že jsem výměnu stihnul před koncem záruky