Mate pravdu aj jeden aj druhy.
Ked som kupil auto, vrazil som tam 4GB Flashku a vsetko fungovalo podla prveho popisu. Cize pocuvam mp3 zastavim, vypnem motor, po 8h sa vratim a po ceste z prace pocuvam v pohode mp3 od miesta kde som prestal. Kludne to moze byt aj dlshi casovy usek (2, 3dni, tyzden) kedy pocuvam len radio a potom prepnem na USB a zacalo to hrat tam kde naposledy skoncilo.
Na vianoce som si ale kupil 32GB Flashku (a v tej velkosti je podla mna problem) a s touto kapacitou sa to sprava uplne sialene. Pocuvam mp3, vypnem motor a ked sadnem po par hodinach do auta, tak radio zacne nacitavat flashku od znova a trva to niekedy aj dobrych 5min (pre urychlenie to skratka vyberie a vrazim to tam znovu
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
)
Skusil som osalit system a vytvorit na tej 32GB flashke particiu s velkostou len 16GB a naformatovat ju na tuto velkost a spravanie celeho systemu sa skoro vratilo do normalu. K vypadkom dochadzalo raz za 3-4 dni.
Takze z tohoto mojho kratkeho pozorovania mi to vychadza na pouzitie nizsej kapacity 8GB max 16GB. Holt zakupim daku dalsiu kapacitu a budem skusat.
Nechal som sa zlakat kapacitou v mikro prevedeni, ktore nema sancu okoloiduci spozorovat, ze je flashak zapojena v USB
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)