Nový Hyundai Accent

Moderátoři: Martun, Moderátoři

Odpovědět
Vilda

Re: Nový Hyundai Accent

Příspěvek od Vilda »

Marťas, nikdo se tu nehádá .... ale vždycky jsme začali srazy plánovat tady a když bylo všechno domluvený, tak se s ním šlo na srazy.
Ještě jsme si tady libovali, jak plánování srazu, tohle ( bohužel ) upadající vlákno betálně oživí :wink: to, že se tady na sekci Nový Hyundai Accent dohadujem, nikoho nezmate ani nepoplete [-X ale co mě může zmást a odradit od jeho návštěvy je, když se oficiání místo srazu a datum jeho konání desetkrát změní ..... :!: ten, kdo pořádal sraz, zajel všechno obhlídnout a domluvit .... zajistil dva termíny a až pak se sraz oficiálně vyhlásil :idea: dělalo se to tak vždycky a nikdy s žádným srazem nebyl problém .... :-

sorry Pavle, ale Tvoje chování je pro mě v tuhle chvíli nepochopitelný ..... :roll:
Ssangyong Korando 1.5 GDI 2024

Fiat Tipo 1.4 T-Jet 2018 Red Amore - prodaný

Yamaha Midnight Star 1300 De luxe

New Accent 1.6i CVVT celadon blue - prodaný
Reklama

Gandalf

Příspěvek od Gandalf »

Nevadí, vlákno je založeno. Jakmile se dobereme k jednomu nebo dvěma termínům, tak Pavel v součinnosti se Zdendou upraví první příspěvek, aby tam byly klíčové informace a může se tam dál debatovat :) Jedině, jestli by ho Martun do té doby mohl třeba uzamknout, ale to snad nebude nutné.

edit: aha, tak to jsem si nevšiml, že to nebylo ve "Srazech" :oops:
Naposledy upravil(a) Gandalf dne 07 bře 2013, 15:29, celkem upraveno 1 x.
Accent 1.4i Active - Continental Silver (10/2008-4/2015) prodáno
Martun
Moderátor

Příspěvek od Martun »

Téma jsem odstranil. Zbytečně by se to řešilo ve dvou vláknech.. Nehledě nato, že to patří do srazů a ne do new accenta.. Tak asi tak. Až to bude jasné a jisté, téma se založí ve srazech.. :wink:
HYUNDAI IX55 3.0crdi V6 176KW

prodáno
NISSAN X-TRAIL 1.6 DCI 96KW
KIA SORENTO XM FL 2.2 145KW
NISSAN MURANO 3.5 V6 188KW
HYUNDAI GRANDEUR 3.3 V6 173KW
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
Koupeno: 03.08 ukradeno 02.14
Vilda

Příspěvek od Vilda »

Martun píše: Až to bude jasné a jisté, téma se založí ve srazech.. :wink:
Díky Márty .... o nic jiného mi nešlo [-o<

rokolo

Příspěvek od rokolo »

Příští sraz bych navrhoval zde.....viz. foto :wink:
Přílohy
Emigranti.jpg
Emigranti.jpg (233.2 KiB) Zobrazeno 865 x
Accent 1.5 CRDi ELEGANCE - Black Ebony
69pavel

Příspěvek od 69pavel »

tak az se domluvite tak to zalozte,nicmene me moznosti na ucast srazu znate,jinak pro pripomenuti v
kvetnu:
so 4 nemuzu jsem mimo;
so 11 by slo,
so 18 asi nebudu moci,bude se jiz zarizovat na svatbu,vetsinu si delame sami,zabijacka,kolace atd.
so 25 nemuzu-pripravy na svatbu

cerven:
so 1 nemuzu-svatba
so 8 by slo
so 15 by slo
so 22 by slo
so 29 nemuzu jsem mimo

cervenec asi pozde takze ten je dopredu pase

dale zvlastni zkusenosti restaurace na Cervene lhote je des a bida , takze jidlo chce zajistit nekde jinde, urcite by se naslo i jinde v okoli nejakej peknej motorest ci restaurace,napr Děbolin- motorest,nebo Destna jsou tam 2 restauracky,Kardasova recice 2x restaurace ci Sobeslav, je vse v dostrelu Cervene lhoty par km navic.takze to zvazte.
taky by chtelo aby Zdenda mohl pripadne ohlidnout ty restaurace tak aby dopredu vedel priblizne pocet lidi aby pak jsme se treba vlezli.
takze lidi piste a hlaste se at se doladi termin srazu,pocet lidi at zdenda ma usnadnenou praci
Naposledy upravil(a) 69pavel dne 11 bře 2013, 09:51, celkem upraveno 1 x.
Hyu ACCENT MCT 1.5CRDi VGT rok: 10/2008 barva: 2X INDIGO BLUEMICA oil: TOTALQUARTZ9000 5W/40
Gandalf

Příspěvek od Gandalf »

Za mě je to jednoduché, do ČL přijedu na 95% kdykoliv, protože nejsem v soboty vázán prací a zpravidla ani rodinou. Jen bych byl rád, kdyby to bylo termínově co nejpozději, ale samozřejmě se podřídím většině :)
Vilda

Příspěvek od Vilda »

Já můžu jen 11. 5 ...... 18. 5 bych si možná dokázal taky zařídit :-k ale bylo by to tak 50 na 50 .....

69pavel

Příspěvek od 69pavel »

jak tak koukam :-k nejak nam to ohledne planovani srazu utichlo ](*,) , s takovou nas na srazik pojede s bidou 5-6,ono asi ne vsichni vidi ze tu meleme o planovani srazu-ze jo :twisted: . je sice jeste nekolik tydnu casu ale kazdy uz zna sve moznosti dopredu,navic to utece jak voda a bude to tu coby dup.
nechcete dat preci jen samostatne vlakno na tema -planovani srazu pro New Accent- do NEW ACCENTU at to kazdemu jebne do oci ze se tu bavime o srazu.
klidne bysme to mohli udelat treba i koncem dubna. pokud by se seslo vice lidi

taky by stalo zato aby Zdenda napsal jestli v okoli kdyz tam cestuje okolo se jiz poptaval po nejakych restauracich.
Hyu ACCENT MCT 1.5CRDi VGT rok: 10/2008 barva: 2X INDIGO BLUEMICA oil: TOTALQUARTZ9000 5W/40
Vilda

Příspěvek od Vilda »

69pavel : Teď jsem se Zdendou Svobodou mluvil po telefonu a na Červenou Lhotu se pojede podívat tenhle víkend .... takže už to vydrž :lol: pořád to jsou skoro dva měsíce a za tu dobu si o srazu přečte určitě spousta lidí :-

ZdeněkSvoboda

Příspěvek od ZdeněkSvoboda »

Ahoj. Jak píše Vilda.... Do Červené Lhoty, ani v jejím okolí, nejezdím každý den [-X Nabídnul jsem se, protože jsem asi nejblíže (pokud beru clubáka jenom od new accentů). Takže si v neděli udělám výlet a budu se snažit zjistit co nejvíce informací...obzvláště pro Pavla :oops: :wink: Mám to lehce přes 60 km, ale nemám s tím problém...aspoň proženu accenta. Dřív něco zjistit opravdu nešlo...z pracovních důvodů ](*,) Takže, buďte trpěliví...do neděle to snad vydržíte :)
Současnost: Škoda Octavia combi 1.6 TDI 77kW (chip na 96kW), Elegance (2012)
Minulost: Hyundai Accent 1.5 CRDi 81kW, Elegance (5/2008 - 8/2015)
Otcovo: Hyundai i20 1.2i 57kW, Inclusive Plus Comfort (9/2011)
69pavel

Příspěvek od 69pavel »

Zdendo pro mne nemusis,jelikoz v tech koncinach jsem byval velice casto a vim jake tam jsou problemy sehnat slusny lokal na slusnej zvanec-proto to pisi dopredu a taky proto ze tam nebudes jezdit extra kazdej vikend,ze jo,to te nikdo nemuze nutit,kdyz to vemes v uvahu tak zas tak moc dopredu to neni, za chvili jsou velikonoce,pak proplave 2 -3 vikendy a je konec dubna.nechci malovat certa na zed ale uz ted je myslim nejvyssi cas pokud to ma bejt zacatkem toho kvetna,to jen tak mimo misu. a ver ze cas pekelne leti a ani se nenadame a bude tu vikend kdy se slezem 8)
Vilda

Příspěvek od Vilda »

69pavel píše: asi ne vsichni vidi ze tu meleme o planovani srazu-ze jo
Ono je vcelku jedno, kde o srazu meleme :D dokud pořadatel všechno neobjede a nezjistí, tak je to pořád mletí o ničem a to stejně nikoho nezajímá [-X řadového člena - srazistu zajímá místo a termín .... a ne naše dohadování ohledně srazu ..... až Zdenda dodá potřebné informace ohledně lokality a restaurace, tak uvidíš ten obrat o 180st k lepšímu .... :D/

Měl bych návrh .... aby se další srazy vyhlašovaly asi takhle. JARNÍ SRAZ 2013 .... PODZIMNÍ SRAZ 2013 a až po jeho úplném naplánování a doladění, by se pouze upravil nadpis, kde by bylo přesné místo srazu a jeho datum. Všechno by se samozřejmě plánovalo v sekci SRAZY ...

ZdeněkSvoboda

Příspěvek od ZdeněkSvoboda »

Ahoj.
Byl jsem dneska omrknout tu Lhotu a teda...nic moc...

https://www.hyundaiclub.net/viewtopic.php?f=24&t=26752
Současnost: Škoda Octavia combi 1.6 TDI 77kW (chip na 96kW), Elegance (2012)
Minulost: Hyundai Accent 1.5 CRDi 81kW, Elegance (5/2008 - 8/2015)
Otcovo: Hyundai i20 1.2i 57kW, Inclusive Plus Comfort (9/2011)
Gandalf

Příspěvek od Gandalf »

Já včera sice nebyl ve Lhotě, ale zastavil jsem se na benzince, abych naplnil nádrž poprvé od pravidelného dojíždění do práce (cca 20 tam, 20 zpět). PP mi ukazoval optimistických 5,5, tak jsem byl zvědav, kolik ukáže výpočet po dotankování.
A ten ukázal příjemných 5,55 l/100km, takže spokojenost :wink:
Zajímalo by mne, za kolik bych jezdil třeba s Kia Picanto 1,25i, která má tabulkovou spotřebu 4,5 :)
Odpovědět

Zpět na „New Accent - Pokec“