idam.i píše:mkarais,ty môj skorokamarát.Sekáš okolo seba o dušu,ale trochu si to poplietol !
![d'oh! #-o](./images/smilies/eusa_doh.gif)
Olupovenie kože na volante som riešil ja.Vybavili mi to k úplnej spokojnosti,tak to ďalej neriešim.Čo sa týka "p.Saudka" ,musím súhlasiť s potki.Toto umenie sem radšej neťahaj.
Na výsledky tvojho socioligického prieskumu,len tolko.Keď mám HTC kam patrím? Pokial prejdem na Nokiu ,budem na tom lepšie? Som v šoku ako do mńa vidíš !
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
Podla podpisu ťa tipujem na "jabĺčko",ktoré ti dáva pocit nadradenosti.
Teraz trochu vážne.Tvoja ponuka na opravu kobercovou páskou moc nenadchol.Takže pokial má niekto lepší nápad,tak sem s ním.
jaaaaaj ano tolko ustekancov, ze cloveku sa to az pletie. konecne sa mozem ospravedlnit...
takze ked si pozries to video ktore som hore pastol by si videl, stredovy panel nie je priskrutkovany ale len tak naklispsovany. proste take lego...co znamena, ze tam bude pohyb resp. tie diely sa budu o seba vzdy triet/vrzgat a preto ked nieco oblepis/nalepis (pasku) alebo das silikonovy olej tak by si mal tie plasty od seba oddelit. a asi aj tie kovove klipsy kedze tie tak cinkaju niekedy...
ta paska by nebola nikde vidiet bola by len na trecich plochach tak ako ten olej.... no hold ono to chce trosku fantazie ked uz v
![Hyundai :hyu:](./images/smilies/eusa_boohoo.gif)
nemali na skrutky.
moja foto.. momentalne uprednostnujem Diane Arbus
moj podpis: tak to by som chcel vediet ako ta napadlo jablko, kedze tam o telefonoch nic nemam
a pocit nadradenosti? ty mas pri mne pocit, ze sa na teba vyvysujem? ako? tak, ze sa snazim povedat, ze ix35 ma zle riesene plasty co mi tu potvrdilo uz zopar kolegov? tak, ze som poradil dat pasku tam kde sa tru tie plasty? to, ze ked nieco nefunguje tak tento pocit aj zdielam na fore a chcem aby sme hladali riesenie? alebo tak, ze ked tu zacnu stekat taki co ani ix35 nevideli tak sa ohradim?
ps. htc je fajn. konkretne htc one je velmi pekny kusok. tak ako nokia lumia 920 sa mi velmi paci