poistenie na 1.6 GDI
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Re: poistenie na 1.6 GDI
Idem kupovať tiež i30, poobehával som poisťovne a veľmi slušná ponuka je v Komunálnej poisťovni PZP - 105 €, Hav. P. - 310 €, myslím že v tom je aj čelné sklo, a sedadlá.
od 5/13 H i30 1,6 CRDI 94KW Style, Satin Amber
- Reklama
Skús Kooperatívu. Minimálne HP dostaneš určite lepšie.japi píše:Idem kupovať tiež i30, poobehával som poisťovne a veľmi slušná ponuka je v Komunálnej poisťovni PZP - 105 €, Hav. P. - 310 €, myslím že v tom je aj čelné sklo, a sedadlá.
2018 - Hyundai Tucson 1,6GDI Style Fiery Red
2016 - Hyundai i20 1.2 MPI Comfort + LED svetla biela
2013 - Hyundai i30 kombi 1,6GDI Style + navi + panorama + béžový interiér Hazel Brown
2013 - Hyundai i30 kombi 1,6GDI Style + navi + panorama + béžový interiér Hazel Brown
V rodine zrovna s Kooperatívou moc dobré skúsenosti nemáme ohladom poistenia rodinného domu a náhrady škody z poistnej udalosti. To je cca 3 - 4 roky dozadu, takže tam som ani nebol. Možno sa zmenili ale ich jednanie a prístup zanechal vo mne silný negatívny dojem.
Nevím jak na Slovensku, ale v Čechách má nejlepší podmínky pro Hyundai Uniqa.
Hyundai i20 Inclusive Plus, 04/2012
U nás je Uniqa drahšia ako to čo uvádzam vyššie. Iný kraj, iný mrav
Je to vždy o přístupu pojišťováka, já mám osobně u Allianz a na takovou cenu, co jsem se dostal za HAV a POV se konkurence nemůže ani podívat...Méďa Béďa píše:Nevím jak na Slovensku, ale v Čechách má nejlepší podmínky pro Hyundai Uniqa.
bony: Asi nadstandardni vztahy
Ja se pidil po pojisteni taky, a i kdyz jsem dostal nabidky z ruznych zdroju (osobni i online poptavka u pojistovacich makleru, agentu i primo na pojistovnach), lisily se minimalne (o par set), zatimco pojistovny mezi sebou docela dost, pri ilustraci v mem pripade - Uniqa 8, CSOB 9, Allianz 11 tisic ( vse s max bonusem).
Ja se pidil po pojisteni taky, a i kdyz jsem dostal nabidky z ruznych zdroju (osobni i online poptavka u pojistovacich makleru, agentu i primo na pojistovnach), lisily se minimalne (o par set), zatimco pojistovny mezi sebou docela dost, pri ilustraci v mem pripade - Uniqa 8, CSOB 9, Allianz 11 tisic ( vse s max bonusem).
Hyundai i30-2012 Style 99kW 04/2012...soucasnost
Hyundai Accent LC OnAir 63kW 02/2006...04/2012 Prodano
Suzuki Swift GLX 63kW 08/2002...07/2006 Prodano
Hyundai Accent LC OnAir 63kW 02/2006...04/2012 Prodano
Suzuki Swift GLX 63kW 08/2002...07/2006 Prodano
Tak to potom ano... Byl to nadstandardni vztahHaer píše:bony: Asi nadstandardni vztahy
Povinné ručení je nejlépe nejdřív srovnat přes nejaký srovnávač. Rychle si porovnáte ceny jednotlivých pojišťoven, jaké mají limity, plnení a pod. Nemusíte běhat po pobočkách a strácet tak čas, vše jde uzavřít online. Já si tak dělám pojistku každým rokem.
Ešte mi žiaden konfigurátor na nete nedal lepšiu ponuku poistenia, ako som si vyjednal osobne v poisťovnihjunde píše:Povinné ručení je nejlépe nejdřív srovnat přes nejaký srovnávač. Rychle si porovnáte ceny jednotlivých pojišťoven, jaké mají limity, plnení a pod. Nemusíte běhat po pobočkách a strácet tak čas, vše jde uzavřít online. Já si tak dělám pojistku každým rokem.
2018 - Hyundai Tucson 1,6GDI Style Fiery Red
- Limitz
- Kontaktovat uživatele:
přesně tak, mě ještě na Lantru vycházelo z těchto porovnávačů roční povinné na cca 4500kč, ale přímo v pojišťovně jsem vyjednal za 2600kč i s pojištěním čelního skla
Hyundai Lantra 1.8 r.v. 1996 R.I.P.
momentálně služební Audi A6 Avant 2,5tdi quattro 360 000km
Limitz89@seznam.cz
momentálně služební Audi A6 Avant 2,5tdi quattro 360 000km
Limitz89@seznam.cz
Mně právě jo, proto jsem to napsal. Na pobočce mi spočítali vyšší cenu o pár stovek jak přes srovnávač, nevím jak je to možný.miloš1 píše: Ešte mi žiaden konfigurátor na nete nedal lepšiu ponuku poistenia, ako som si vyjednal osobne v poisťovni
Pánové zdravím,
můžu poprosit o vysvětlení výhod GAP? Jestli to správně chápu, tak toto pojištění dorovnává rozdíl mezi kupní cenou a cenou po odečtení amortizace. To sice zní hrozně pěkně, ale co třeba v situaci, kdy rozstřelím čtyřleté auto na totálku. Kupní cena 400k, cena opravy 350k. U normálního pojištění se započtením amortizace by to byla totálka a dostal bych třeba 150k (čistě pro příklad). Takhle se to bude opravovat, protože cena opravy je nižší než kupní cena? Takže budu mít poslepované opravené auto, které bude dále neprodejné a budu se v něm bát jezdit místo toho, abych dostal prachy na dřevo? Jestli to chápu správně, tak mi to přijde jako dost nešťastné řešení.
Díky.
můžu poprosit o vysvětlení výhod GAP? Jestli to správně chápu, tak toto pojištění dorovnává rozdíl mezi kupní cenou a cenou po odečtení amortizace. To sice zní hrozně pěkně, ale co třeba v situaci, kdy rozstřelím čtyřleté auto na totálku. Kupní cena 400k, cena opravy 350k. U normálního pojištění se započtením amortizace by to byla totálka a dostal bych třeba 150k (čistě pro příklad). Takhle se to bude opravovat, protože cena opravy je nižší než kupní cena? Takže budu mít poslepované opravené auto, které bude dále neprodejné a budu se v něm bát jezdit místo toho, abych dostal prachy na dřevo? Jestli to chápu správně, tak mi to přijde jako dost nešťastné řešení.
Díky.
i30 kombi MY2014, 1.6 GDI, Fleet, Aqua Blue