já tam teda zatím Vervu necpal, protože mi to přijde zbytečný a navíc drahý... jezdím na Shell Natural Fuel save... ale to moc nezabírá

teď jsem dvakrát natankoval nějakej ten high-tech benzín na Agipu...
jinak je jasný, že dost záleží na jízdním stylu... jezdím teď trochu klidněji a na spotřebě se to projevuje... jak jsem již asi psal, tak na chalupu tam a zpět, cca 150 km s průměrkou dle palubáku za 6,7 litru, což jde... bylo to na Velikonoce, takže ještě v "tuhé" zimě...

dneska na dálnici cca 130 km... za 7,6 l, ale polovina trasy s plně naloženým autem a s max rychlostí do 100 km...

zítra jedu zase na chalupu, tak jsem zvědavej, jaká ta spotřeba bude...
jinak to zítra už přezuju na letňáky... alu originál a úplně nový gumy..., tak uvidíme... asi budu muset jet opatrněji...
jinak mohu-li porovnat mojí i30 CW s 1.6 93 kW a 1.6 88 kW v nový i30, tak mi přijde ta moje živější, že jde líp za plynem, ale může to být jenom pocit, nevím, jakou výkonovou křivku ty motory mají... každopádně jsem rád, že jsem šel do tý 1.6, i za cenu toho, že to krapet víc papá...

uvidíme v létě, jak se to bude chovat a jaká bude spotřeba... jinak jezdím pořád na zapnutý "Auto" na klimatizaci a 22 st., ale počítám, že v zimě to na spotřebu vliv mít nebude, protože klimoška nefunguje ne?

ufff...
napište jakou používáte kosmetiku... taky chci auto pořádně vypucovat a navoskovat...